A tanga igazából egy nagyibugyi ahhoz képest, amit most fogunk mutatni önnek. Itt az ideje, hogy megismerje a C-Stringnek keresztelt bugyit, ami gyakorlatilag olyan, mint egy bedrótozott tisztasági betét. Hordaná? Nézze végig a képeket, és a végén döntse el!

Nem egy nagy újdonság a C-String, mert már legalább fél éve megjelent a piacon, de az internet csak most fedezte igazán fel magának. És ez nem véletlen, hisz itt a nyár, végre meg lehet mutatni az új bugyikát akár a strandokon is.

Hordaná?

A C-String lényege az, hogy még a tangánál is kevesebbet takar a nőből, méghozzá úgy, hogy nincs oldalt pánt. De akkor hogy marad fent? Azon túl, hogy ebben valószínűleg sokat segít a szentlélek is, az egész gyakorlatilag egy dróttal megerősített betétszerű valami, ami oda van hajlítva az ember alfelére. Illetve hát a drótot konkrétan be kell préselni a farpofák közé. Vagyis mindenképpen kényelmesnek és higiénikusnak tűnik.

És az egy dolog, hogy nem csak fehérneműként funkcionáló darabokat lehet belőle kapni, de még bikinit is, illetve mindenféle színű, mintájú, és anyagú darabokat, sőt, olyat is, amit férfiaknak gyártottak.

Igen, férfiaknak is. Csak nekik elöl van egy kis zacsi, amibe bele lehet helyezni a csomagot:

De ha valami extrémebbre vágyik, lehet kapni bolyhosat is, ami pont úgy néz ki, mintha valami agyonfestett, halott kis hörcsögöt pakolnának az ember szeméremdombjára.

Persze ha önnek tetszik, nyugodtan rendelhet hasonlókat, akár itt. Vagy itt. Esetleg itt.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!