Hosszú ideje biztosra vesszük, hogy Justin Bieber azért pózol a legtöbb fotón ilyen nevetségesen, mert minden vágya az, hogy „hányat mutatok” kitalálós játékot játszhasson velünk. Úgy döntöttünk, legyen egyszer gyereknap, ha már ennyire szeretné szegény Justin Bieber, játsszunk vele egyet!

Amint azt a jobb oldalon látható fotó is sejteni engedi, a most 20 éves kanadai énekes minden bizonnyal menő fekete haverjaitól tanulta el ezt az ujjal pózolást. A feketék szubkultúrájában talán még van is valami jelentése vagy értelme ennek az egésznek, de jól tudjuk, hogy minden igyekezete ellenére ettől a szubkultúrától az egyre több problémával küszködő Bieber olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, úgyhogy őnála egyszerűen mindig az az ember érzése, mintha folyton azt kérdezné pózolás közben, hogy „na, hányat mutatok?” – a válaszokat most végre megadhatja, ha végigjátssza az alábbi fotókvízt. Egyetlen szabály van csak: az egymásra szorított ujjakat egynek kell számolni!

Minden kérdés megválaszolására 10 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »