Ebben a heti trendben újabb variációk jönnek egy nagyon régi témára. A téma a dirndli, azaz az osztrák-bajor női népviselet, a variációkat pedig mindenféle többé-kevésbé híres nők viselték az elmúlt napokban Münchenben az Oktoberfesten. Ha már a sör ízét nem tudjuk továbbítani interneten keresztül, legalább a bögyös macák látványából közvetítsünk valamit. Kinek áll a legjobban a dirndli a hat közül? Legalul lehet szavazni!

Giulia Siegel

Giulia Siegelt a németek a tévéből ismerik, a Velvet-olvasók pedig esetleg egy két évvel ezelőtti hasonló cikkből. Hiába, a 39 éves híresség rendszeresen látogatja bőrnadrágos szerelmével az Oktoberfestet, most még smaciztak is egyet a kameráknak. Egy szabályos dirndli szoknyája elvileg térd alá ér, de Siegel a fotók szerint egy valamivel rövidebb fazont választott, hiszen az összes fotón kilátszik a térde. Valamennyi képet természetesen nem tudtuk belezsúfolni ebbe az oldalba, klikkeljen, ha többet szeretne látni!

Karen Webb

Karen Webb is egy német tévés személyiség, igaz, ő félig brit, Londonban született. Azért a jelek szerint elég otthonosan mozog a müncheni sörfesztiválon is, egyedül a bokacsizmája volt az, ami kicsit kilógott az összeállításból, a lila-zöld-fekete színösszeállítás viszont modernsége ellenére (vagy talán éppen amiatt) nagyon feldobta ezt a dirndlit. Hiába, ez a ruha nem csak a fruskáknak áll jól, Karen Webb például 43 éves.

Kriemhild Siegel

Családias hangulatú rendezvény ez az Oktoberfest. Nem véletlen, hogy a fenti hölgynek ugyanaz a vezetékneve, mint az elsőként említett Giulia Siegelnek. Kettejük között az összekötő kapocs bizonyos Ralph Siegel zenei producer, akinek Kriemhild Siegel a legutóbbi felesége (idén váltak el), Giulia Siegel pedig a lánya egy még korábbi házasságból. A két nő között mindössze két év a korkülönbség a mostohaanya javára, ugyanis az egyébként operaénekesként ismert Kriemhild Siegel is csak 41 éves. A művésznő az idei Oktoberfestre egy rózsa- és barackszínű dirndlit választott, egészen kevés fehér csipkével a dekoltázsnál.

Franziska Knuppe

Franziska Knuppe tűnik talán az egyik legfiatalabbnak a cikkbe összeválogatott hat hírességből, de őrá is illik a MILF címke, egyrészt mert van egy hét éves kislánya, másrészt mert két hónapon belül ő is betölti a negyvenet. Az egykori modell zöld-fehérben fesztiválozott Münchenben, a nyakában egy kicsit túl modernnek tűnő, de legalább szivecskés táskával, kezében egy tisztességes méretű söröskorsóval.

Monica Ivancan

És íme még egy német modell, aki beült egy jót sörözni Münchenben: Monica Ivancan. Ahogy az a vezetéknevéből ki is derül, ő igazából nem német származású (hanem horvát), viszont Stuttgartban született 37 évvel ezelőtt. Tavaly május óta ő is anyuka már, de ehhez semmi köze annak, hogy Ivancan egy türkizkék dirndlit választott, és egy elég különleges kiegészítőt, egy művirágkoszorút. Persze ilyen dekoltázs mellett nyugodtan feltételezhetjük, hogy elsőre senki nem a fejét nézte meg.

Rosanna Davison

Ki volt a legszebb?

És a végén egy idegenlégiós rejtőzködik az óriásperec mögött, Rosanna Davison. Neki aztán semmi köze Németországhoz, csak elment bulizni egyet Münchenbe. Davison 30 éves és ír származású, Chris de Burgh énekes az édesapja és 2003-ban ő volt Miss World. Úgy tűnik, a modell a győzelem óta eltelt évtizedben nem vesztett semmit szépségéből. Amint azt ezek a fotók is bizonyítják, remekül áll neki a rózsaszínes-halványlilás árnyalatú dirndli, és persze amint azt jól tudjuk, az írektől sem áll túlságosan messze a sörözés. Voltak egyébként más hírességek is az Oktoberfesten, de akik szerepeltek már korábban a Gumicukorban, azokat ebből az összeállításból kihagytuk: Monique Covet dekoltázsáért és félelmetes arckifejezéséért ide kattintson, Katarina Witt mézeskalácsát pedig itt lehet megnézni. De mielőtt továbblép, egy dolgot ne felejtsen el: véleményt nyilvánítani, azaz szavazni!