Ha úgy gondolja, hogy kissé merész bikinifelső nélkül napozni egy átlagos tengerparton, próbálja ki az alábbi pikáns üdülőhelyek egyikét, amiket a Daily Mail Online gyűjtött össze. A Karib-tenger az egyik legnépszerűbb nudista üdülőhellyé vált, de Jamaica, a Dominikai Köztársaság, valamint Antigua is kínál olyan szállodákat, ahol a ruházat viselése opcionális. A lehetőségek köre a családbarát, elhagyatott naturista strandokkal rendelkező üdülőhelyektől egészen olyan, csak felnőtteknek való hotelekig terjed, ahol koedukált gőzfürdők is a vendégek rendelkezésére állnak. 

Desire Pearl Riviera Maya (Cancun, Mexikó)

Ez az all-inclusive, szvingerbarát üdülőhely szigorúan csak pároknak való. Fehér homokos strandokkal, óceánparti medencével, és egy luxusgyógyfürdővel a Desire Pearl Resort tematikus rendezvényeket is kínál, valamint rúdtáncórákat a partnerek számára, hogy újra egymásra találjanak. Azonban, míg az összes külső területen a ruházat nem kötelező, szex tilos a nyilvános helyeken, és az összes étterem még mindig betartja a "nincs ing, nincs cipő, nincs kiszolgálás" szabályt.

The Natural (Curaçao )

Az egyetlen olyan üdülőhelyként az ABC-szigeteken (Aruba, Bonaire, Curaçao), ahol az öltözet opcionális, a The Natural a minimalista vakációk monopóliuma. Ezen a visszafogott üdülőhelyen a naturizmus megengedett, de nem kötelező. Bár nem teljesen gyermekbarát, bárki számára nyitva áll 16 éves kor felett.

Couples Tower Isle (Ochos Rios, Jamaica)

Ebben a hotelben valójában mindenhol kötelező a ruházat, kivételt képez ez alól a Tower Isle –a kis privát sziget, ami egy rövid hajóútra fekszik a fő üdülőhelytől. Ez a luxus all-inclusive szálloda csak párok részére elérhető, hat étteremmel, négy bárral, négy jakuzzival és két medencével, valamint ingyenes szállodán kívüli kirándulásokkal büszkélkedhet.

Hidden Beach Resort (Riviera Maya, Mexikó)

Az üdülőhely "Au Naturel” klubként írja le magát, ahol a vendégeket arra ösztönzik – és el is várják tőlük –, hogy részt vegyenek nudista tevékenységekben. Szerencsére a felnőtteknek szóló üdülőhely, a nevéhez hűen egy mangrove dzsungel jótékony takarásában fekszik. Furcsa módon, bár a ruhákat nem támogatják sehol – még az éttermekben sem –, aki teniszezni akar, annak fehéret kell viselnie.

Club Orient (St. Martin)

Ruházat-opcionális családi pihenőhelyként a Club Orient az egyetlen nudista üdülőhely St Martin szigetén. Az Orient Bay büszkélkedhet néhánnyal a világ legszebb strandjai közül, és a kényelem is remek, ugyanakkor azok, akik inkább felnőttesebb helyet keresnek, nézzenek körül máshol – ez az üdülőhely teljesen gyermekbarát.

Hedonism II (Negril, Jamaika)

Ez a hírhedt szvinger-üdülőhely nem annyira botrányos, mint amilyennek tartja a közvélemény – sőt, a látogatók az óceánparti strandoknak csak a „meztelen oldalán” dobhatják le magukról az összes ruhát. (Ez azt jelenti, hogy az üdülőhely egyik strandján, és a három medence körül az egyikben.) Minden közös területen, mint például az éttermekben, a ruhák viselése kötelező. Ugyanakkor tele van naturista emberekkel, így vigyázzon, mielőtt belép a koedukált gőzfürdőkbe.

Hawksbill (Antigua)

Kiváló éttermek, négy félreeső strand – ezen az all-inclusive üdülőhelyen minden megvan. És igen, ez magában foglalja Antigua egyetlen olyan strandját, ahol a ruházat nem kötelező. Akár párban utazik, akár barátokkal, vagy a családdal, az üdülőközpont "Nagy Ház"-át nem lehet kihagyni. A Hawksbill félsziget csúcsán, a gyarmati stílusú házban három szoba található, saját konyhával, bárral és panorámás kilátással az óceánra.