Október 20-án két partit is rendeztek, az Angel Ballt New Yorkban tartották, az Elle 21., éves Hollywoodi nők partiiát pedig Los Angelesben.

A New York-i 2014 Angel Ball és az ELLE 21. Hollywoodi nők partyját egyidőben szervezték meg október 20-án. A New York-i partin még Beyoncé édesanyja, Tina Knowles is megmutatta magát, az alábbi képeken meggyőződhet arról is többek között, hogy nem létezik olyan esemény az Államokban, amin senki nem akarja a melleivel körbehaknizi a világot.

Michelle Rodriguezt ritkán látni estélyiben

Az általában akciófilmekben szereplő, még bikiniben is amazon Michelle Rodriguez a magánéletben sem egy nőiesen öltözködő nő, így egészen meglepő, hogy ennyire merész ruhát választott az Angel Ballra. 

Tina Knowles, Beyoncé édesanyja nagyon fiatalos

Beyoncé és Solange édesanyja úgy nézett ki az Angel Ball bálon, mintha egy olasz díva lenne. Évekkel ezelőtt ő volt a Destiny's Child stylistja, azóta saját divatmárkát alapított.

Blake Lively megmutatta a terheshasát

Blake Lively és Ryan Reynolds együtt jelentek meg a New York-i Angel Ballon, a színésznő szűk, törtfehér estélyiben mutatta meg, milyen csinos terhesen. Azért egy szolidnak nem mondható mellmutogatás nem maradhatott ki.

Alicia Keys elegánsan rejtegeti magát

Alicia Keys rendesen eltakarta magát egy fekete lebernyeggel, a férjével az oldalán, Swizz Beatz-cel jelent meg az eseményen. Az énekesnőn kilónyi ékszer van ugyan, de így is nagyon elegáns.

Jessica Lange is megmutatta bájait

A 65 éves színésznő a hollywoodi ELLE partin jelent meg ebben a fekete miniruhában, ő is közszemlére tette a dekoltázsát.

Az Agymenők jócsaja a fekete miniruhát választotta

Az Agymenők jócsaja, Kaley Cuoco egyre inkább hasonlít Miley Cyrusra arcra, az öltözködésében jóval visszafogottabb. A szűk, fekete miniruhában csak a lábait tette ki.

Tina Fey a hét legízlésesebben öltözött celebnője

Kate Nash is a feketére esküszik

Abrit énekesnő az ELLE partiján neccharisnyával és egy szandállal dobta fel a fekete kisruháját, a szett így együtt kicsit kurvás, pláne a lenőtt hajjal együtt furcsa.