Az expornós szerint a legrosszabb karácsonyi ajándékötlet a plasztikai műtét, hiszen erre még a kapcsolatunk is rámehet. Olvassa el Nero szívhez szóló karácsonyi tanmeséjét, melyből kiderül, hogy a bőkezű ajándékozó végigszívja az ünnepeket és azt is megtudhatjuk, hogy a műsorvezető legszívesebben kivégezné a szilikont ajándékozó szülőket.

A Taburádió műsorvezetője blogjában fejti ki véleményét a szilikonmellről, mint karácsonyi ajándékról. Nem kis meglepetésünkre az egykori pornós egyáltalán nem javasolja a szilikon betéteket a fa alá, sőt a plasztikai műtéteket ajándékozó szülőket egyenesen kivégezné. „Eddig a plasztikai műtétet általában ballagáskor volt divat ajándékozni, itt kell elmondanom, hogy a szülőt ki kéne végezni. Most viszont szipi-szupi képzeljétek férfiak, vehetek a csajnak karácsonyra is, például két darab alig használt hatszáz köbcentis szilikon betétet”, írja Judy Nero.

Ha a plázában meglöki valaki, félrecsúszik a melle

Azonban a műsorvezető szerint egyáltalán nem célszerű szilikonmelleket ajándékozni, és hogy teljesen elkedvetlenítse az egyébként bőkezű hódolókat, felsorol számos indokot az ünnepek előttre időzített műtét ellen. Nero szerint az egész karácsonyunkat tönkreteheti egy ilyen operáció, hiszen a dúskeblűvé varázsolt hölgy konkrétan semmire sem képes az új mellei miatt. „A fa díszítése szintén rád vár, mert hát ugye az is túl magas. Bevásárolni is neked kell, mert szegénykét, ha meglöki valaki félrecsúszik a melle. Ajándékot sajnos nem kapsz, mert nem vezethet és neked kell elvinni vásárolni, de akkor meglátod mit vesz és úgy már nem meglepi. Kapizsgálod? A takarításról és fenyő tüske porszívózásról, már nem is beszélve”, sorolja az ellenérveket.

A haveroknak nem lehet mutogatni mozgásképtelenül

Azt hihetjük, hogy mindez még kibírható, de Judy Nero még mindig nem fogyott ki a lehetséges katasztrófahelyzetekből, és felvázolja, hogy a műtéti hegek egy hónap alatt gyógyulnak, és ezért a szilveszterünk is ugrani fog. „Virsli, lencse készítése, a barátnők körül ugrálás, miközben természetesen a "jajjjdecuki és udvarias„ jelzők röpködnek szíved felé. Ugye azt elfelejtetted, hogy csak csajok lesznek??? Na de édes! A pasi barátaid mégsem láthatják így félig mozgásképtelenül és kiszolgáltatva!!! Az összes barátnőjének megfogadja, amíg te a pezsgős poharakat rakod a tálcára a konyhában, hogy csicskákkal nem foglalkozik jövőre”, olvasható a nem túl kecsegtető jóslat a jövőre nézve.

Buktál egy milliót, és meg se dugtad

Majd mintegy végső döfésként a jó szándékú ajándékozót Judy Nero rávezeti arra, hogy mekkora egy balek is volt tulajdonképpen. „Ha végre teljesen felépült, rájön, hogy nem viselkedtél egész ünnepek alatt férfiként, mindent te akartál csinálni, ami csupa női dolog. Kidob! Buktál majdnem egy millió forintot (műtét, hálapénz, sport melltartó) és még csak meg sem dugtad a vadiúj csöcseivel, mert az túl érzékeny és a túlzott mozgás is veszélyes!!!”, fejezi be karácsonyi meséjét Nero.