Fagyönggyel kombinált farok, kefélő rénszarvasok, mellformájú gömbdísz, tangás télapó, meg a szadomazo hóemberek. Ön szerint melyik a szexboltok leggusztustalanabb fadísze?

Van, aki szerint reális dolog milliókat költeni egy karácsonyfadíszre, mások viszont viccnek tekintik a fenyőcicomázást. Például a szexipar. Legalábbis reméljük, hogy senkit nem az ízlése vezetett, amikor kefélő mézeskalácsokat vagy meztelen Mikulást tervezett karácsonyi fadísznek. Az online szexjátékboltok kínálatából összeszedtük a leggiccsesebb díszeket, hogy melyik a legkínosabb, azt döntse el ön.

Csöcsök a fán

sx1

Ha unja már az egyszerű gömbdíszt és szívesen rúgna egyet a karácsonyi hagyományokba, akkor akár egy fél mellet is fellógathat a fára. Vajon van ennél bizarrabb fadísz? Egyébként az Amazonon csak egy ezresbe kerül.

A fagyöngy és a farok

sx2

Mindenki ismeri azt az angolszász szokást, hogy a fagyöngy alatt álló csókot érdemel. Ezt a kedves hagyományt csavarta meg Adult holiday gifts a fagyönggyel kombinált farok fadísszel. Kérné 2600 forintért a fa tetejére?

Az élvező hóember

sx3

A szóviccel kombinált műanyag díszre a Chocolate fantasies oldalán bukkantunk, ahol a remekmű ára kétezer forint körül mozog. Ha bárki rájött, miért sárga mikulássipkás csaj, ne habozzon, ossza meg velünk.

Rénszarvasok kutyában

sx4

A lelkes szarvaslányt vigyorogva dugó hím bizonyára jól mutat a fán. Ráadásul a Spencer's online csak 1790 forintnak megfelelő dollárért kínálja. A hülyének is megéri.

Szadomazo hóember

sx5

Az Adult holiday gifts karácsonyi kínálatában bukkantunk rá erre a két kedves szadomazo hóemberre, persze épp dugás közben. Képzeljen el ebből harmincat egy fán, darabjukat 1500 forintért, és szavazzon. Van ennél kínosabb?

Tangás Télapó

sx6

Kevés taszítóbb dolog van a világon egy rengő hájú, tetovált seggű, tangás Télapónál. Különösen a karácsonyfán. Persze azt, hogy a Prank Place 3500 forintos dísze pontosan hol helyezkedik el a kínosságskálán, azt döntse el ön.