Manónak öltöztetett pasi, feldugható Mikulás, vibráló karácsonyi kacsa és más béna ünnepi szexjátékok. Döntse el ön, hogy melyik közülük a legkínosabb.

Azt már összeszedtük önnek, hogy a szexjátékgyártók milyen borzalmakkal díszítenék a fenyőfáját, de ne higgye, hogy ezzel megúszta a szexipar kreatív karácsonyi kínálatát. Léteznek ugyanis ünnepi játékszerek is. A vibrátorok és szerepjáték-szettek közül kiválasztottunk öt kemény darabot, hogy melyik közülük a legbénább, azt döntse el ön. Sajnos a iszonyatskála csúcsánál toporgó Mikulássegges étkészlet egyik válogatásunkba sem fért bele, de hogy ne maradjon ki belőle, jobbra azt is megnézheti. Jó pontozást!

Bedugható Télapó

tel1

Kevés bizarrabb élmény lehet annál, mint amikor a Mikulás a sapkájával izgatja az ember G-pontját. A SexToy.com vibráló Télapója azonban épp ezt teszi, ráadásul csak ezeregyszáz forintot kér érte. Hasonlóan kínos a Mikulás segédjének nyalókaforma vibrátora, de ő legalább egy ezressel drágább tarifával dolgozik. Ön hová helyezné őket az iszonyatskálán?

Fenekelő hóember

tel2

Úgy tűnik, a virgácsok korának vége, a rossz kislányokat idén decemberben pálcával menő elfenekelni. De vajon tényleg akad olyan, aki lelkesen könyörög büntetésért egy nyugdíjas hóembernek? A pálca ára 4500 forint a Condomsenseusa.comon.

Karácsonyi kacsa

tel3

Az I Rub My Duckie család, azaz a vibráló gumikacsák klánja már régóta pörög a szexpiacon, minket két éve sokkolt először egy boás változat, most pedig itt a karácsonyi kiszerelés. Vajon létezik olyan, aki vibrátort vált ünnepekkor? A Mikulásnak öltözött kacsavibrátor a Walgreensen 5200 forintnak megfelelő dollárba kerül.

Libidógyilkos manójelmez

tel4

Lehet, hogy a szerepjáték nem rossz móka, de azt nehéz elfogadni, hogy bárkit felizgathat, ha a párja hülyét csinál magából. A Condomsenseusa.com elf szerelése pedig még a modellsrácon is komikusan mutat, pedig utána a Kockahas is boldogan kapna. A libidógyilkos ára 4000 forint. Lehet, hogy önnek mégis bejön?

Mikulásos plasztik az asszonynak

tel5

Ha már az pasi manónak öltözik, az asszony sem érdemel kíméletet. Mehet rá a piros plasztik kombiné, fejére a szőrös sapka, kezére meg a plüss bilincs. Képzelje el mindezt egy átlag magyar háziasszonyon. A jelenet Condomsenseusa.com jóvoltából már 5500 forintért az öné is lehet. Megéri?