Összegyűjtöttük a lehető legmorbidabb és elborultabb ajándékötleteket, amikkel gazdáik kutyájuknak, macskájuknak kedveskedhetnek, vagy amikkel bosszút állhatnak a megrágott tárgyakért. Ön szerint melyik a legképtelenebb ajándék? A macskaműköröm, vagy az arany szájkosár? Szavazzon!

Esős napokra

animal01

John Nouanesing alternatív megoldást javasol az esős napokra, igaz, a lehetőséggel csak a kistestű kutyák tulajdonosai élhetnek. A Nowhere But Here elnevezésű alkotást mi ugyan nem feltétlenül javasolnánk, bár a bonsai fa tényleg feldobja az összképet, ráadásul az alsó rész műanyagból van, és a leírás szerint könnyen tisztántartható.

Fülbevaló

animal02

Ha a kutyánk kissé piperkőc jellem, mindenképpen érdemes fontolóra vennünk a fülbevaló ötletét. A házi kedvenc fülét természetesen nem kell kifúrni, számukra mágneses megoldással állt elő az Ego Magnetic gyártója. A kissé beteges kiegészítő virágos formában is kapható.

Gumikutya igazi helyett

animal03

Amennyiben nem szeretnék, ha kedvencük kielégítetlenül maradna, de már azt is unják, hogy a kisállatuk állandóan a lábukra vetődik, akkor itt az ideje, hogy meglepjék egy szexuális segédeszközzel. A termék természetesen több méretben és színben is kapható, hogy minden kiskutya megtalálhassa az igazit.

Luxusszájkosár

animal04

A Dirtty Bones luxusszájkosarakat forgalmaz, melyek a kutyáknak valószínűleg kevésbé tetszenek majd, de a gazdák legalább villoghatnak a trendi kutyájukkal. A strasszos szájkosarak forgalmazója szerint termékeiket - nem meglepő módon - hiphop rajongók veszik, és a bevételekből állatmentő szervezetek támogatnak.

Mancs alakú ajtócsengő

animal05

A Pet Chime kutyák számára készített kapucsengőt, és ha kellő küzdelmek árán betanítottuk a háziállatot, akkor ajtókaparás helyett jó modorral próbál be- illetve kijutni a bejárati ajtón. A termék mindössze ára mindössze 40 dollár körül mozog, és akár természetesen emberi használatra is alkalmas.

Műköröm macskáknak

animal06

Persze a forgalmazók a macskákról sem feletkeztek meg. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint sem a dorombóló négylábúak számára kitalált műanyag köröm. A Soft Claws elnevezésű termékeket feltételezéseink szerint azokon a napokon kell bevetni, amikor macskánk nincs teljesen eszénél, vagy akkor, amikor már ráuntunk a folyamatosan karmolászó cicára. A termék több színben is kapható, így akár pink színű karmok elől is menekülhetünk.

Óvszer kutyáknak

animal07

Ha kedvencünk már eleget gyakorolt, nyilván elérkezik az ideje, hogy élesben is szeretné kipróbálni magát. Ha azonban nem szeretnénk, hogy szaporulat legyen a végeredménye az együttlétnek, akkor vásároljunk kutyaóvszert. A kifejezetten elkötelezett tulajdonosoknak a Doggy Condoms forgalmazója használati utasítást is biztosít.

Páncélzat a gyengébbeknek

animal08

Andy Spok azokra a kutyákra is gondolt, akik állandóan veszélynek vannak kitéve, vagy csak a gazdájuk nem érzi őket elég erősnek az önvédelemhez. A Pitbull Armory teljesen személyre, azaz kutyára szabott, így méretproblémák véletlenül sem adódhatnak, ráadásul többféle verzió létezik, rendelhetünk egész testet beborítót, de arra is van lehetőség, hogy csak a vasmellényt igényeljük meg kedvencünknek.

Paróka

animal09

Már kutyák és macskák számára is készítenek parókákat. Persze szó sincs arról, hogy a kopaszodás felütötte volna a fejét a háziállatok között, csupán annyi történt, hogy néhány leleményes kereskedő 50 dollárért hajlandó a mindenre elszánt gazdiknak kutya- illetve macskaméretben különböző színű parókákat eladni.