A férfiaknak szóló brit hetilap csöcsös celeblányokkal adja el karácsonyi számát, a fotózásról pedig videó is készült. A képeken olyan angol modellek mutogatják melleiket, mint Lucy Pinder, vagy a nálunk kevésbé ismert Rosie Jones, Holly Peers és India Reynolds. Videó szájrapuszival, rengeteg műhóval és csupasz mellekkel.

A Nuts öt barna hajú glam- és aktmodellel kíván kellemes ünnepeket: "Lucy & Friends" címen fut a 14 oldalas fotóanyag, melynek elkészítéséről videó is készült – persze nem az utómunkáról, hanem a félmeztelenül puszit váltó brit modellekről.

A címben emlegetett Lucy Pinder egyébként ír is a Nuts-nak, a "The Truth About Women” (Az igazság a nőkről) című rovatot viszi. Pindert 2003-ban fedezte fel egy fotós egy bournemouthi strandon, ezután kezdett modellkarrierbe. Rengeteg férfiamagazin címlapját megjárta már, jellemezően brit lapokat, például a Loadedot, a Zoot, vagy a most is szóban forgó Nutsot – áll a Wikipedián.

Pider „barátnői” hasonló múlttal büszkélkedhetnek, Rosie Jones 19 éves glam- és aktmodell, a 22 éves Holly Peers szintén ennyit tud felmutatni – és hatalmas melleit, melyek saját bevallása szerint természetesek. India Reynolds csak 18 éves, de idén áprilisban más kipipált egy Playboy címlapot, és a Nutsban is régi szereplő – ahogy a másik négy lány szintén bevett Nuts-modell.

A karácsonyi képek legidősebb szereplője a 27 éves Sophie Howard, aki 16 éves koráig katolikus iskolába járt, egy évvel később azonban egy sztriptízklubban kezdett dolgozni: „17 évesen ki kell próbálni mindent, és megnézni, mi tetszik. Sosem lehet tudni, lehet, hogy egyszer visszaveszem az iskolai egyenruhát. Amit most csinálok, elég nagy szentségtörés, de mindegy, Isten úgyis megbocsát” – nyilatkozta Howard a Maximnak 2007-ben.

Ha ebből a szempontból nézzük, a sztrippeléshez hasonló szentségtörés karácsony alkalmából piros-fehér combfixre, bimbótakaróra és mikulássapkára vetkőzni. Az öt lány fehér szőrmével díszített, piros bugyiban, melltartóban pózol a magazin címlapján és egyik belső oldalán, de a fotózásról készített videóból kiderül, hogy helyenként csak szalagokkal takarják mellüket – vagy azokkal sem.

A félmeztelen glammodellek szemmel láthatóan élvezték a magazin fotózását, önfeledten játszadoznak a műhóban, szájrapuszit mímelnek, de tulajdonképp mindegy, mit csinálnak, a kamera általában úgyis csak a mellükre fókuszál.