Steiner hiányolja, Kis Hegedűs félti, Bíró Ica kényezteti ebét karácsonykor

2010.12.16. 14:07
Biztos ön is állandóan azon gondolkodik, hogy vajon mivel töltik a karácsonyt a celebek ebei. Az általános vélekedéssel ellentétben azonban nem fürösztik tejben-vajban őket, vagy ha igen, akkor nem csak karácsonykor. Steiner Kristóf kutyája itthon, míg a gazdája Londonban tölti az ünnepeket. Kis Hegedűs Réka a csivavája után utazik. Bíró Ica nem csinál nagy cirkusz szentestén Yoda körül.

A metál lady Yorkshire terrierjének mindennap ünnep, mert mindig annyi szeretetet kap, mintha karácsony lenne. Biztosan kap majd finom falatokat december 24-én is, de ez nem lesz újdonság vagy különleges alkalom az eb számára. A legnagyobb öröm a kutyának és gazdájának is az lesz, hogy ott kószálhat majd az összegyűlt család lába között.

Magányos Özge

Nem ilyen szerencsés Steiner Kristóf, Özge névre hallgató kedvence, aki kénytelen lesz hiányolni a gazdáját a jeles napon. Ugyanis ez lesz az első karácsony, amit külön töltenek. Angliában szigorú szabályokhoz van kötve a kisállatok szállítása, ezért a londoni egyetemi hallgató nem merte megkockáztatni, hogy esetleg karanténba zárják az ebet. Szerinte önző dolog lett volna, ha kiteszi ennek a lehetőségnek a kínai meztelenkutyát. A hat éves kedvenc Steiner volt párjával, vagy pedig az édesapjával fogja majszolni a bejglit. De nem kell aggódni, hogy az ex-műsorvezető állat nélkül marad az ünnepekre, mert nemrég befogadott egy Diego névre hallgató macskát, aki biztos élvezni fogja az első karácsonyát a Londonban élő magyar celebnél.

Kiss Hegedűs Réka, aki nem rég vált szét világbajnok öttusázó kedvesétől, karácsonykor Pécsre utazik a családjához és a csivavájához, aki már hetek óta a modell szülővárosában hízik. Feltehetően így fog tenni a playmate is, mert a családja ilyenkor naponta több rokonhoz is ellátogat, és természetesen mindenhol rogyásig terített asztal várja a vendégeket. Joey csak azokhoz a házakhoz mehet, ahol nincsenek egyéb ebek, mert a csivava igen ijedős, és hát van is mitől, mert nála minden kutya nagyobb. Joey-t a jelenleg rendezvény szervezőként tevékenykedő híresség szülei eléggé elkapatják és nem is nagyon szeretnék visszaadni, de nem lesz más választásuk mert kutya kérdésben Kiss Hegedűs Réka nem ismer pardont.