Táncoló macska-hangszóró lehet az idei év értelmetlen karácsonyi kütyüje

mm
2010.12.08. 11:20

Először nagyjából egy hónapja jelent meg az Urban Outfitters oldalán a táncoló macska, illetve kutya alakú hangszóró, amit alapvetően iPodokhoz árulnak negyven dollárért, körülbelül nyolcezer forintért. Aztán szép lassan egy csomó webáruházba beszivárgott a ránézésre teljesen haszontalan termék. Az Urban Outfitters oldalán pillanatnyilag nem találtuk a terméket, de Amazonon megtalálható, ahonnan elvileg már szállítanak Magyarországra, és a szerencsés helyen élők megrendelhetik akár az Ebay-ről is, ahol az angliai készletben megtaláltuk, viszont a magyar felületen nyoma sincs.

A táncoló macskát több színben lehet kapni, de a játék készítői gondoltak a nagy konkurensekre, a kutyatulajdonosokra, így macska mellett táncoló kutyát is lehet kapni.

A különféle webáruházak ideális beszerzési helyei a teljesen felesleges, vagy legalábbis annak tűnő karácsonyi ajándékoknak. A macska-hangszórót elterjesztő Urban Outfitters oldalán rengeteg egyéb nagyon hasznos dolgot találunk, például rózsaszín, nyuszialakú lámpát, esetleg diszkógömb órát vagy walkman formájú uzsonnás dobozt. Ráadásul az Urban Outfitters szállít Magyarországra is.

Azok, akik nem bíznak abban, hogy egy termék épségben meg tud tenni néhány ezer kilométert, hogy megérkezzen a címzetthez, próbálkozhatnak magyar oldalakkal is, amelyek közül a legismertebb talán a Kütyüshop, ami már a címében is úgy hirdeti magát, hogy mindent tartanak, amire az embernek nincs szüksége. Hasonló célközönséget fed le, de más árukészlettel a bigyoshop, érdemes mindkét helyen nézelődni. A Forma üzletében pedig különféle designerek által tervezett, terméktől függően többé-kevésbé praktikus, jópofának tűnő dolgokat vehetünk kezdve a konyhafelszereléstől a papírárun át egészen a bútorokig.