Keresés

57 találat

2012. július 27., 08:50

Földesi-Szabó ráküldte a gyámügyet Bálint Antóniára

Bár úgy tűnt, a pénteki Borsból kiderült, mégsem ért véget a szoptatás-gate, Földesi-Szabó László ugyanis ráküldte a gyámügyet az egykori szépségkirálynőre, mert úgy gondolja – meg az általa megkérdezett szakemberek is –, nem normális, hogy Bálint Antónia mellre teszi ötéves lányát.

Címkék: földesi-szabó lászló, celeb, balint antonia, gyámügy, szoptatás gate

14
2009. szeptember 4., 16:10

Paris Hilton nagyon jó egy éjszakára

Paris Hilton számomra nem nő, ő arcon köpése annak, amit ez a szó jelent - monda Gianni Annoni a Coin divatház hivatalos megnyitója alkalmából divatbemutató közben. A Paris Hilton jelenlétéből származó tömeghisztériában celebeket kérdeztünk arról, mit adott az örökösnő a világnak.

Címkék: celeb, paris hilton, gianni annoni, raba timea, mar robert, szekeres nóra, kammerer zoltán, serdult orsolya, balint antonia

1
2008. június 24., 20:34

Bálint Antónia és Tornóczky Anita példázza a tanulás fontosságát

Bálint Antóniát és Tornóczky Anitát is megfelelő intellektusúnak találták a MindenTanulás című szakképzést és felnőttképzést népszerűsítő tévésorozat alkotói, ezért - többek közt - ők is kampányolnak az egész életen át tartó tanulás fontossága mellett.

Címkék: balint antonia, koko, suto eniko, tornoczky anita, szily nora, csomor csilla, boros lajos, tanulás, felnőttképzés, tévéműsor, kampány

0