Keresés

66 találat

2011. március 29., 13:24

Őrizetben a cserbenhagyó gázoló

Segítségnyújtás elmulasztása és halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt őrizetbe vették a feltételezett porcsalmai gázolót. A megalapozott gyanú szerint a 45 éves férfi március 26-án este a 49-es főúton Porcsalma és Pátyod között kisteherautójával elütötte a sötétben előtte kivilágítatlanul, ittas állapotban kerékpározó férfit.

Címkék: mátészalka, szabolcs-szatmár-bereg megye, cserbenhagyás

0
2009. február 5., 13:17

Elkapták a a szerdai szegedi halálos baleset okozóját

A rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki szerdán halálos közlekedési balesetet okozott Szeged határában, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, értesült az MTI.
A helyszínelés adatai szerint egy traktort előzött Szeged határában egy Sándorfalva felé tartó személygépkocsi, a szemből érkező autó vezetője - hogy az ütközést elkerülje - fékezett, majd félrerántotta a kormányt.

Címkék: baleset, cserbenhagyás, menekülés, szeged

0
2008. szeptember 22., 10:44

Megpróbált elmenekülni a balesetet okozó 17 éves fiú

Balesetet okozott, majd a közeli erdőbe szaladt egy 17 éves lábodi fiatalember; a rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást ellene. A fiatalember a Görgeteg és Rinyaszentkirály közötti úton autóval áttért a szemközti sávba, ahol fékezésre és irányváltoztatásra kényszeríttette a vele szemben haladó jármű vezetőjét.

Címkék: baleset, cserbenhagyás, lábod, görgeteg, rinyaszentkirály

0