Keresés

31 találat

2009. január 21., 19:50

Fekete Dávid Kiskunfélegyházán órát tartott

Egy kiskunfélegyházi általános iskola egyik diákjának édesanyja szerette volna megajándékozni kamasz lányát azzal, hogy az iskolába hívja Fekete Dávidot, a Megasztár negyedik szériájának döntős énekesét, vagy ahogy ő fogalmazott: „odavarázsolja.” Fekete Dávid szupertitkos akció keretében érkezett a speciális haknira, a 7./Z osztályba egy magyar órára, ahol első körben elénekelte a megasztárosok búcsúdalát a megszeppent rajongóinak, majd az aulában a Rómaó és Júlia musicalváltozatából énekelt.

Címkék: fekete david, megasztar, hakni

0
2008. december 8., 07:54

Egyházi szavazatok miatt támadják a Megasztárban továbbjutott Fekete Dávidot

A Megasztár hétvégi döntője után a kiesett Lakatos Krisztián családja bírálja a továbbjutó Fekete Dávidot. A rokonok azért estek neki a másik fiú családjának, mert szerintük annak a kisegyháznak a tagjai döntötték el szavazataikkal a továbbjutást, amelynek Fekete is tagja - írja a Bors.

Címkék: celeb, megasztár, kiraly viktor, lakatos krisztian, fekete david, sms

0
2008. november 15., 08:45

Presser szerint a legnehezebb része a Megasztárnak a duettezés

Az előző három Megasztár széria zsűritagja, Presser Gábor szerint a profi énekesek felelőssége óriási lesz a ma este során, hiszen ők is nagyban befolyásolják, hogy ki jut tovább, írja a Blikk.

Címkék: celeb, bencsik tamara, toth vera, ruzsa magdi, kiraly viktor, molnar ferenc caramel, gaspar laci, thanh hien, lakatos krisztian, zsedenyi adrienn, fekete david, megasztár, presser gabor

0