Gerendai Károly Michelin-csillagos éttermében napi 5-6 vendég eszik
A másik díjazott étterme jelenleg is zárva tart. Tavaszra várja, hogy javul a helyzet, addig hitelfelvétellel szeretné átvészelni a következő időszakot.
A másik díjazott étterme jelenleg is zárva tart. Tavaszra várja, hogy javul a helyzet, addig hitelfelvétellel szeretné átvészelni a következő időszakot.
A Sziget fesztivál alapítója mesélt arról, hogy miként érinti az esemény elmaradása, illetve kitér arra is, hogy hogyan alakította át a Lupa tavat és, hogy mivel foglalkozik mostanában.
Úgy látja, talán még rosszabb helyzetben is van, mint az átlag, ugyanis neki az összes vállalkozása a szezonalitásra, turizmusra alapszik.
Gerendai mindenről mesél, amiről csak lehet a Costessel és a fine-dininggal kapcsolatban.
Chatbot, környezetvédelem, bulihajó. Minden, ami hasznos egy fesztiválozónak.
Mérje fel a magyar milliárdosokról - eddig - szerzett tudását! Kitalálja, ki a gazdagabb?
Nyolcadik éve tartanak őrületes bulikat a Szigeten, most mégsem lehet Kordáék nevét olvasni a honlapon.
Tegnap már megtudtuk, hogy Benedek bácsi nagy visszatérésre készül, ma kiderült, Gerendai Károlynak sincs ellenvetése.