Keresés

119 találat

2008. március 10., 07:20
Az olasz asszonyok hazudhatnak, ha a tisztességükről van szó
Celeb

Az olasz asszonyok hazudhatnak, ha a tisztességükről van szó

Olaszország fellebbviteli bírósága kimondta, hogy a házasságtörő olasz asszonyoknak jogukban áll hazudni titkos kapcsolatukról, hogy megvédjék tisztességüket.  A testület azután mondta ki iránymutató ítéletét, hogy meghallgatta egy 48 éves asszony fellebbezését, akit hamis tanúzás miatt ítéltek el.

2008. február 14., 11:03
Háziőrizetre ítélt a bíróság egy milánói hajléktalant
Celeb

Háziőrizetre ítélt a bíróság egy milánói hajléktalant

Könnyített háziőrizetre ítéltek egy milánói hajléktalant, aki - nem lévén helyrajzi számmal rendelkező fedél a feje felett - egy városi park padját adta meg állandó lakcíméül. 
A milánói központi pályaudvar egyik ismert arcát néhány hónappal ezelőtt letartóztatták, mert ellopott két csomag sonkát egy élelmiszerboltból.

2008. január 30., 13:20
Agyonverte a fiára támadó pedofilt a volt bokszoló
Celeb

Agyonverte a fiára támadó pedofilt a volt bokszoló

Agyonverte nevelt fia pedofil támadóját Alekszandr Kuznyecov volt bokszoló szilveszterkor: szabadlábon védekezhet, s most esküdtszéki tárgyalást kért a bíróságtól. Az omszki Kuznyecov egy éve ismerte meg élettársát, s nemrég költözött hozzá és kisfiához Szentpétervárra. Szilveszterkor az udvarra készült a gyerekkel petárdákat robbantani, de a kisfiú előre szaladt, s mire nevelőapja utolérte volna, már nem volt sehol. 
Kuznyecov pánikban kereste a gyereket, majd meglátta a lépcsőn sálját, feljebb a nadrágját, még feljebb alsóját, a lépcső tetején pedig ott hevert a félig meztelen kisfiú, és támadója éppen neki akart esni.

2007. december 21., 11:09
Szétküldte a volt csaja meztelen fotóit a bróker
Celeb

Szétküldte a volt csaja meztelen fotóit a bróker

Túlkapásnak minősítette annak a 47 éves brókernek, Jon Deluzionak cselekedetét a jogi képviselője, aki elküldte exbarátnője meztelen fotóit a hölgy munkatársainak és rokonainak, írja a Florida Today. Az egykori barátnő nem így látja az esetet, szörnyetegnek bélyegezte volt kedvesét.

2007. december 14., 13:55
Sokat lopnak az idős japánok
Celeb

Sokat lopnak az idős japánok

Az idős japánok által elkövetett bűncselekmények száma az utóbbi egy évtizedben megháromszorozódott - jelentette pénteken a helyi sajtó. Január és november között 45 ezer 65 évesnél idősebb ember ellen indult eljárás, az esetek közel a felében bolti lopás miatt - közölte a Tokió Simbun című napilap. Az erőszakos bűncselekményeknél sem jobb a helyzet.

2007. december 4., 09:55
Lebukott az istenfélő kamaszkorú rabló
Celeb

Lebukott az istenfélő kamaszkorú rabló

Vasárnap misére járó, éjjelente mindig időben hazatérő, 18 éves rablót fogott a rendőrség az Egyesült Államokban. Az ifjú anyja nem tudott fia zsebpénz-kiegészítő rablássorozatáról, és nem is gyanított semmit, mivel a gyerek mindig rendre hazatért a megszabott időre, éjjel fél kettőre, vasárnaponként pedig elkísérte őt a templomba.

2007. november 28., 08:43
Tortát rabolt, hogy börtönbe kerülhessen
Celeb

Tortát rabolt, hogy börtönbe kerülhessen

Tortát rabolt az utcán egy férfi Oroszországban egy nőtől, ám amint megkaparintotta zsákmányát, megkérte áldozatát, hogy telefonáljon a rendőrségnek. Magyarázattal is szolgált: vissza akar kerülni a börtönbe, ahol utóbbi 12 évét töltötte és ahonnan a minap szabadult. Börtönvágya teljesülni fog: akár 3 évet is kaphat visszaesőként. A békés "tortacsata" Krasznojarszkban, Moszkvától 4400 kilométerre keletre történt.

2007. november 28., 07:50
Emberhalál lett az ördögűzés vége
Celeb

Emberhalál lett az ördögűzés vége

Új-Zélandon egy fiatal nőt megfullasztottak, unokahúga szemét pedig kinyomták a fanatikus rokonok egy ördögűző szertartás alatt. A 22 éves fiatal nő szemét megkarcolták, és vizet fecskendeztek bele, majd megfullasztották a negyven rokon részvételével megtartott ördögűző szertartáson.

2007. november 28., 07:28
Ejtették a Pierce Brosnan elleni vádat
Celeb

Ejtették a Pierce Brosnan elleni vádat

Bizonyítékok hiányában ejtették a Pierce Brosnan ír színész elleni vádat, aki ellen amiatt indult eljárás, mert egy szemtanú állítása szerint magából kivetkőzve támadt rá egy fotósra októberben Malibuban - jelentette be kedden a Los Angeles-i kerületi ügyészség. A Los Angeles megyei seriff hivatala a nyomozás során nem talált elegendő bizonyítékot ahhoz, hogy az ügyet bíróság elé vigyék - közölte James Garrison ügyészhelyettes közleményében. Egy szemtanú egy hírességekkel foglalkozó honlap szerint azt közölte, hogy a színész akkor kezdett el dulakodni Robert Rosen fotóssal egy étteremben október 26-án, amikor az dicsérni kezdte a színész alakítását a James Bond-filmekben.

2007. november 22., 13:06
Nem volt sör estére, agyonlőtte a kecskét
Celeb

Nem volt sör estére, agyonlőtte a kecskét

Agyonlőtte családja egyik kecskéjét egy férfi az Egyesült Államokban, mert felesége nem vett sört estére. A 48 éves családfő eleve ittasan érkezett haza egy vadászatról, és lányával telefonon üzent feleségének, hogy hazafelé igyekezve sört mindenképpen vegyen.