Keresés

72 találat

2008. február 11., 10:45
Erős kézszorítása miatt emeltek vádat egy floridai ügyvéd ellen
Celeb

Erős kézszorítása miatt emeltek vádat egy floridai ügyvéd ellen

Bántalmazás címén vádat emeltek egy floridai ügyvédnő ellen, írja az MTI. Kathy Brewer Rentas oly erősen szorította meg Jennifer Keene amerikai államügyész-helyettes kezét, hogy a hölgy karját majd kirántotta a kabátujjból - közölték bírósági illetékesek. 
Az eset előtt néhány perccel az ügyésznő 90 napi házi őrizetre ítéltette Brewer Rentas asszony férjét, amiért megszegte a kábítószer-kereskedés miatt reá kiszabott, ám próbaidőre felfüggesztett ítélet előírásait.

2008. január 7., 08:47
Közmunkára itélték a söráradatot okozó betörőt
Celeb

Közmunkára itélték a söráradatot okozó betörőt

Sörözönt okozott egy férfi Belgiumban, de nem a sörár miatt tiltakozva produkált sörárt, hanem véletlenül, betörés közben. A 23 éves illető egy plazmatévét akart elemelni éjjel a saint-trond-i bárból, ám a szék, amelyre a művelethez ráállt, megbillent, és a betörő olyan szerencsétlenül esett a bárpultra, hogy testével egyszerre négy sörcsapot nyitott ki. A gyorsan növekvő söráradatot látva már nem törődött a tévével, hanem megpróbált a vécé kisablakán át távozni, ám a házban lakó bártulajdonos erre már felfigyelt, és némi dulakodás után semlegesítette őt. 
A bűnözőre két másik betörést is rábizonyítottak a városban, és összesen 170 óra közmunkára ítélték.

2007. december 21., 11:09
Szétküldte a volt csaja meztelen fotóit a bróker
Celeb

Szétküldte a volt csaja meztelen fotóit a bróker

Túlkapásnak minősítette annak a 47 éves brókernek, Jon Deluzionak cselekedetét a jogi képviselője, aki elküldte exbarátnője meztelen fotóit a hölgy munkatársainak és rokonainak, írja a Florida Today. Az egykori barátnő nem így látja az esetet, szörnyetegnek bélyegezte volt kedvesét.

2007. december 5., 08:39
Borotválkozott és átöltözött, de a rendőrök felismerték
Celeb

Borotválkozott és átöltözött, de a rendőrök felismerték

Borotválkozással és átöltözéssel próbálta meggyőzni egy férfi a rendőröket az Egyesült Államokban arról, hogy fél órával korábban nem ő menekült el előlük egy közúti ellenőrzésről. Az 50 éves illető teherautóját vezette az éjszaka közepén, amikor megállították egy törött hátsó lámpa miatt.

2007. december 5., 07:39
Kerekesszékes gyorshajtót kapcsoltak le a rendőrök
Celeb

Kerekesszékes gyorshajtót kapcsoltak le a rendőrök

Gyorshajtáson kaptak egy kerekesszékes férfit a rendőrök Németországban: az illető 64-gyel száguldott olyan övezetben, ahol 30 km/óra a megengedett legnagyobb sebesség. Mint kiderült, az 54 éves férfi mérnök, és "feltuningolta" villanyhajtású kerekesszékét, hogy gyorsabban haladhasson vele.

2007. november 22., 13:06
Nem volt sör estére, agyonlőtte a kecskét
Celeb

Nem volt sör estére, agyonlőtte a kecskét

Agyonlőtte családja egyik kecskéjét egy férfi az Egyesült Államokban, mert felesége nem vett sört estére. A 48 éves családfő eleve ittasan érkezett haza egy vadászatról, és lányával telefonon üzent feleségének, hogy hazafelé igyekezve sört mindenképpen vegyen.

2007. november 4., 16:13
Tízen ültek a Twingóban
Celeb

Tízen ültek a Twingóban

Tíz személyt ért tetten egy Twingó kisautóban a német rendőrség a hétvégén Nainz közelében: három felnőtt és hét gyerek zsúfolódott be szardíniák módjára a kocsiba, hogy így jusson el egy születésnapi ünnepség színhelyére. A rendőrség nem méltányolta a kísérletet, hiszen nemcsak az engedélyezett utasszámot (öt fő) lépték így túl, de természetesen a biztonsági övet sem csatolták be és nem voltak gyerekülések sem a kisautóban. Az utazás résztvevőit 400 euró (mintegy százezer forint) bírsággal sújtották. A borsos összegű kiszabásában alighanem az is szerepet játszott, hogy a Twingót vezető 29 éves nő otthon felejtette a jogosítványát.

2007. szeptember 24., 07:08
Répájával csapta arcon, őrizetbe vették
Celeb

Répájával csapta arcon, őrizetbe vették

Szokatlan fegyverrel sebesített meg egy amerikai férfi egy chilei nőt a hét végén a Münchenben tartó Oktoberfesten: a sör mámorában egy 15 centi hosszú répát hajított az asszony felé. Mint a müncheni rendőrség illetékese elmondta: a 29 éves nő szeme alatt felrepedt a bőr, és a mentősöknek kellett ellátni őt.

2007. szeptember 15., 16:56
Megbírságolták, mert betegen ment dolgozni
Celeb

Megbírságolták, mert betegen ment dolgozni

Kanadában 180.000 forintnak megfelelő összegű bírságot kellett fizetnie annak a pékségben dolgozó férfinek, aki a hatóságok utasítása ellenére betegen is bement dolgozni. Hat nappal a munkába állása előtt szalmonellafertőzést diagnosztizáltak nála, és bár ő úgy érezte, kiheverte és újra munkába állhat, ezt egy teszt elvégzése nélkül nem lett volna szabad megtennie - tudjuk meg a Yahoo-tól. Hiába figyelmeztették az egészségügyi dolgozók, hogy amíg a teszt eredményeit nem kapják kézhez, addig otthon kell maradnia, Adam Duerr visszament a pékségbe.

2007. szeptember 13., 17:03
Lefülelte a rendőrség a szendvicseket áruló férfit
Celeb

Lefülelte a rendőrség a szendvicseket áruló férfit

Figyelmeztetésben részesítette a rendőrség azt a manchasteri boltost, aki alsó tagozatos diákok rendelésére szendvicseket és csokis kekszet vitt nekik szünetben az iskolaudvar kerítéséhez. Az iskola tavaly nyerte el a megtisztelő "Egészséges Iskola" címet, amiért Jamie Oliver felbukkanása óta minden intézmény verseng.