Keresés

15 találat

2007. november 16., 11:12

Sétáljon Erős Antóniával a cukorbetegekért

Az RTL Klub híradósa és alapítványa, az Egy csepp figyelem négy nappal a Diabétesz Világnapja után vasárnap, vagyis november tizennyolcadikán a Syma Sport- és Rendezvényközpontban megrendezi az Egy csepp Világnapot, ahol a vendégek ingyenes szűrővizsgálatokon vehetnek részt, a Séta a diabéteszért keretében pedig körül lehet sétálni a csarnokot.

Címkék: eros antonia, halle berry, celeb, cukorbetegség

0
2007. október 24., 16:43

Újra diabétesz nap Kokóval, Lolával

Idén második alkalommal rendezik meg az Egy csepp Világnapot a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.  A november 18-án, vasárnap megrendezendő eseményen többek közt előadások láthatók a cukorbetegségről, annak veszélyeiről, a magas koleszterin szint és vérnyomás szövődményeiről, és az egészséges életmód alapjairól.

Címkék: barabas eva, detar eniko, eros antonia, diabetes, lola, egy csepp figyelem, csonka andras, rekasi karoly

0
2007. augusztus 8., 13:46

Egészségesebb életre szólítanak fel a celebek

Hazai médiaszemélyiségek, többek közt Barabás Éva, Dobó Kata, Erős Antónia, Gönczi Gábor, Kapócs Zsóka, Péter Petra és Rákóczi Ferenc is részt vesz az augusztus 18.-án Balatonfüreden megrendezendő Földön, Vízen, Levegőben programon.

Címkék: dobo kata, kapocs zsoka, föld, levegő, légballon, poronty, vitorlás, víz, barabas eva, eros antonia, gonczi gabor, peter petra, rakoczi ferenc, biciklizes

0