Keresés

28 találat

2007. szeptember 19., 09:53
Jared Leto szexszel fogy
Celeb

Jared Leto szexszel fogy

A színész a saját módszerét propagálta kolléganőjének, Sienna Millernek, miszerint a fogyáshoz vezető egyetlen üdvözítő út két alapeleme a curry-s diéta és a sok szex, állítja a femalefirst. A bulizós Miller kisasszonyt új filmje, a Hippie Hippie Shake kapcsán fogták fogyókúrára.

2007. szeptember 2., 11:04
Olaszországban fizetnek a fogyókúrázóknak
Celeb

Olaszországban fizetnek a fogyókúrázóknak

Az észak-olaszországi Varallo Sesia polgármestere nem mindennapi módot talált ki arra, hogy miként tegye egészségesebbé városa polgárait. Ötven eurót (13 ezer forint) kapnak azok a nők, akik 3 kilót és azok a férfiak, akik 4 kilót fogynak egy hónap alatt, és további százat, ha 5 hónap múlva sem hízzák vissza ezeket a kilókat. A pályázóknak tanúsíttatniuk kell induló súlyukat valamelyik helyi patikában és fogyásukhoz étrendbeli tanácsokat kaphatnak az önkormányzati tanácsadó orvosától.

2007. július 31., 21:51
Knutnak fogynia kell
Celeb

Knutnak fogynia kell

A 60 kilogrammot nyomó Knut - orvosa utasítására - egy darabig kénytelen lesz lemondani az étrendjét eddig kiegészítő nyalánkságokról, a croissant-okról, a soron kívüli hal- és húsadagokról - írta az MTI.

2007. június 24., 10:59
Csisztu nem fogyózik
Celeb

Csisztu nem fogyózik

A műsorvezetőnőt egyáltalán nem érdekli alakja visszanyerése - írja a Napi Ász, ez azonban nem meglepő, hiszen Krisztián nevű kisfia még csak másfél hónapos, így leginkább a szoptatással van elfoglalva.

2007. június 6., 13:20
A tea segíti a fogyást
Celeb

A tea segíti a fogyást

Kínai tudósok öt éven át vizsgálták az elhízás mechanizmusát, és bebizonyították, hogy a tea is segíthet a fogyásban - adta hírül az MTI.