Keresés

23 találat

2009. március 1., 11:24

Ugyanaz a címe a Megasztár lemezeknek

 Király Viktor Megasztáros versenye alatt elhangzott dalaiból összepakolt lemeze ( A döntőben elhangzott dalok ) után már Tóth Lüszi, Fekete Dávid és Lakatos Krisztián albumát is meg lehet venni – ugyanezzal a címmel. A kiadó vezetője a Napi Ásznak elmondta, hogy a címválasztás azért sem szerencsés, mert ezek a számok nem egyetlen döntőben hangzottak el – gazdasági értelemben viszont tökéletes húzás, mert nem volt szükség stúdióbérlésre.

Címkék: megasztár, kiraly viktor, toth luszi, celeb, lemez, album, zene

0
2008. december 8., 07:54

Egyházi szavazatok miatt támadják a Megasztárban továbbjutott Fekete Dávidot

A Megasztár hétvégi döntője után a kiesett Lakatos Krisztián családja bírálja a továbbjutó Fekete Dávidot. A rokonok azért estek neki a másik fiú családjának, mert szerintük annak a kisegyháznak a tagjai döntötték el szavazataikkal a továbbjutást, amelynek Fekete is tagja - írja a Bors.

Címkék: celeb, megasztár, kiraly viktor, lakatos krisztian, fekete david, sms

0
2008. november 15., 08:45

Presser szerint a legnehezebb része a Megasztárnak a duettezés

Az előző három Megasztár széria zsűritagja, Presser Gábor szerint a profi énekesek felelőssége óriási lesz a ma este során, hiszen ők is nagyban befolyásolják, hogy ki jut tovább, írja a Blikk.

Címkék: celeb, bencsik tamara, toth vera, ruzsa magdi, kiraly viktor, molnar ferenc caramel, gaspar laci, thanh hien, lakatos krisztian, zsedenyi adrienn, fekete david, megasztár, presser gabor

0