Keresés

35 találat

2009 május 3., 12:01
Pórul járt betörő a háztetőn
Celeb

Pórul járt betörő a háztetőn

Alaposan pórul járt egy betörő Sydneyben, aki nemcsak bőrig ázott, de még a tűzoltók és rendőrök ugratását is kénytelen volt órákon át eltűrni. Az 53 éves férfi ugyanis egy gyárépület tetején, három emelet magasságban rekedt vasárnapra virradó éjjel.

2008 január 24., 13:19
Lábon lőtte magát a tehetségtelen rabló
Celeb

Lábon lőtte magát a tehetségtelen rabló

Lábon találta magát pisztolyával egy rabló éppen akciója előtt az Egyesült Államokban. A 28 éves férfi a kiszemelt bolt felé tartott, amikor elejtette fegyverét, az pedig a földre esve elsült és lábon lőtte gazdáját.

2008 január 23., 07:38
Taxit hívott a zsákmányhoz a betörő
Celeb

Taxit hívott a zsákmányhoz a betörő

Taxit hívott egy betörő Nagy-Britanniában a kifosztott lakás tulajdonosának telefonján, hogy el tudja szállítani zsákmányát: tévét, laptopot, DVD-lejátszót, egyebeket. A 22 éves férfi hamarosan lebukott, mert ujjlenyomatokat hagyott a lakásban és szerepel a rendőrségi nyilvántartásban. A kárvallott - egy 24 éves nő - dühkitörés helyett röhögőgörccsel reagált a betörő szemtelenségére. "Nem elég, hogy kirámolja a lakásomat, még a saját vezetékes telefonomon hív taxit és békésen megvárja a cuccaimmal, hogy megérkezzen.

2008 január 2., 07:27
11 hónapja csuklik a lúzer énekes
Celeb

11 hónapja csuklik a lúzer énekes

11 hónapja csuklik egyhuzamban egy brit férfi, ami lehetetlenné teszi munkavégzését, mivel énekes. A 24 éves Chris Sands már minden csuklásmulasztót kipróbált: visszatartotta lélegzetét, többször megijesztette magát, hátba vágatta, befeküdt oxigénsátorba - mindhiába.