Keresés

21 találat

2008. július 30., 10:07
Kisóék összeköltöznek
Celeb

Kisóék összeköltöznek

Úgy tűnik, Kisónak nagyon bejött a közös nyaralás a No Thanxs énekesével, hiszen a Blikk szerint a Viva műsorvezetője már anyjával közösen a szerelmi fészket kutatja, amit majd megoszthat a nála jóval fiatalabb sráccal.

2007. november 19., 07:38
Ausztriában a nők dolga a portörlés
Celeb

Ausztriában a nők dolga a portörlés

Az osztrák háztartásokban a portörlés a nők illetékességi körébe tartozik, miközben a férfiak kerülik, mint a forró kását - derítette ki a Market linzi közvélemény kutató intézet felmérése. Tíz osztrák nő közül kilenc mindig vagy a legtöbbször maga végzi el a portörlést, a férfiaknak ellenben csupán egyharmada teszi ezt. Az osztrák lakosság többsége "gondos portörölgetőnek" tartja magát: tíz közül hét takarításnál többnyire minden tárgyat felemel, hogy alatta is törölgessen.

2007. november 16., 12:52
Antonio Banderas szívesen lenne nő egy napra
Celeb

Antonio Banderas szívesen lenne nő egy napra

Antonio Banderas, a kegyetlen apa, Hollywood latin szívtiprója szívesen lenne nő, de csak egy napra. Banderas ezt egy sajtókonferencián vallotta be Szófiában, ahol Morgan Freemannel forgatja a The Code című filmet. "Szívesen lennék nő, csak hogy kipróbáljam, és talán azért, hogy jobban megértsem őket.

2007. szeptember 16., 11:32
A nőknek a csók nagyon fontos
Celeb

A nőknek a csók nagyon fontos

"A csók csak egy csók" - "a kiss is just a kiss" - szól a dal a Casablancában, utalva arra, hogy Humphrey Bogart és Ingrid Bergman között a kapcsolatnak nem lesz folytatása.