Keresés

18 találat

2008 július 22., 12:13
Nővére élettársa verte agyon a salgótarjáni lányt
Helyszínelő

Nővére élettársa verte agyon a salgótarjáni lányt

Nővére élettársa egy téglával verte agyon azt a 15 éves salgótarjáni lányt, akinek holttestét vasárnap találták meg; a többszörösen büntetett előéletű 26 éves férfit őrizetbe vették, az elkövető hétfőn beismerő vallomást tett. A bűncselekmény indítéka még nem tisztázott, de az biztos, hogy "szexuális bűncselekményt nem követtek el a lány sérelmére" - fogalmazott Némedi Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója , majd újságírói kérdésre úgy pontosított: "az indíték családi, intim ügy, amiről a rendőrség nem akar beszélni".
15 éves lány szombaton családi és baráti körben szórakozott, majd eltűnt, s ezt a családja éjfél körül jelentette be a rendőrségen.

2008 június 25., 15:02
Saját rokona szúrta nyakon a 16 éves fiút Siófokon
Helyszínelő

Saját rokona szúrta nyakon a 16 éves fiút Siófokon

Az albérlőként ott élő nő a reggeli órákban hangos veszekedésre lett figyelmes, és amikor átment a szomszédos szobába azt látta, hogy a fiát egy náluk vendégségben tartózkodó rokonuk nyakon szúrja.
Az anya azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket, a kórházba szállított személyen műtétet hajtottak végre életveszélyes állapotára tekintettel.

2008 április 16., 17:14
Közös őstől származik Madonna és Céline Dion
Celeb

Közös őstől származik Madonna és Céline Dion

Közös ősatyától, egy francia ácsmestertől származik Madonna és Céline Dion, valamint Camilla, a brit trónörökös, Károly herceg felesége; legalábbis erre a felfedezésre jutottak kanadai családkutatók - jelentette szerdán a PA brit hírügynökség.  A távoli rokoni kapcsolat 1621-re nyúlik vissza - derítették ki az efféle kutatásokra szakosodott Ancestry.co.uk honlap.