Keresés

25 találat

2009. március 29., 11:17
Nem tudsz becsajozni? Talán ezért!
Randi

Nem tudsz becsajozni? Talán ezért!

Ismerősek az olyan beszólások, hogy "az ilyen pihebajszosoktól kiráz a hideg" vagy "elhánynám magam, ha hozzámérne ez a szőrös hasú"? Régóta tervben van egy olyan poszt itt a randiblogban, ami azt próbálja felmérni, mik azok a testi adottságok/hibák, amiket a nők a legvisszataszítóbbnak találnak egy férfiban.

2008. október 27., 17:49
Szidott anyám érte
Randi

Szidott anyám érte

Most, hogy nagyjából egy hónapja fut ez a blog, vagyunk már olyanban, hogy feltegyem azt a kérdést az olvasóknak, amit bizonyosan ők is meg szeretnének kérdezni egymástól, de úgyse válaszolna senki, ha nem lehetne névtelenül.

2008. október 10., 11:56
A randizáshoz humorérzék kell
Randi

A randizáshoz humorérzék kell

"Semmi más nem tud úgy tönkretenni egy románcot, mint ha a nőnek van humorérzéke."Írja Oscar Wilde a Jelentéktelen asszony című drámájában."Ha a két félnek öszeillő humora van (fontos! cikkezzetek erről is!), akkor mindenről tudnak beszélgetni."Írja Falke a randin kerülendő témákról szóló poszt alatt.Bár ma már tudjuk, hogy Oscar Wilde nem lehetett különösebben nagy szakértő csajozás témában, azért lehet, hogy valamennyire mégis igaza van.

2008. szeptember 29., 12:00
“Kő' kóla ...?” Nekünk igen!
Randi

“Kő' kóla ...?” Nekünk igen!

Történelmi pillanat ez, mert itt és most indul a Velvet legújabb tematikus blogja, amit mindenestül a randizásnak szentelünk – hogy ne azzal induljon az első légyott szíved választottjával, hogy “kő kóla...?” Mesélünk, beszámolunk, tippeket adunk, híreket mondunk és véleményezünk majd napról napra, garantálva, hogy mindenki fog olvasnivalót találni, aki valaha is csajozott/pasizott már életében, vagy legalábbis tervez ilyesmit a nem túl távoli jövőben.