Keresés

75 találat

2008 január 31., 17:06
Másodszor szült tűzoltónál egy portugál nő
Celeb

Másodszor szült tűzoltónál egy portugál nő

Másodszor szülte meg gyermekét a tűzoltóság mentőkocsijában csütörtökön egy 28 éves portugál anya, méghozzá ugyanannál a tűzoltónál, aki négy éve segédkezett a szülésnél, hasonló körülmények között.   José Alves, a fiatal tűzoltó éjszakai ügyeletes volt, amikor laktanyájukba befutott a telefonhívás: a tűzoltók segítségét kérték ahhoz, hogy a vajúdó anyát elszállítsák a 16 kilométerre lévő szülőotthonba.

2007 december 12., 17:06
Szabadidő kismamáknak karácsonyra
Celeb

Szabadidő kismamáknak karácsonyra

Minek is örülhetne jobban egy kismama, mint a szabadidőnek? Egy cég ebből kiindulva kismama-ügyintézési kártyát kínál karácsonyi ajándékozási lehetőségként ügyfeleinek.

2007 november 22., 10:06
Kandallóban égette el újszülöttjét egy sülysápi asszony
Celeb

Kandallóban égette el újszülöttjét egy sülysápi asszony

Megszülte, majd elégette gyermekét a kandallóban egy 36 éves sülysápi asszony - közölte a rendőrség csütörtökön. Az asszony ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon - olvasható a rendőrség honlapján. Az Országos Mentőszolgálat még szerdán értesítette a Monori Rendőrkapitányságot arról, hogy egy otthonában szült nőhöz hívták ki őket, azonban az újszülöttet nem találják. Az elsődleges adatgyűjtés és a tanúkihallgatások alapján megállapították, hogy a nő otthon megszülte a gyermekét és az újszülöttet a házban található kandallóba dobta. Ezt a helyszíni szemle és az ott elvégzett elsődleges orvosi vizsgálatok is alátámasztották.