Keresés

13 találat

2009. április 13., 11:40
Öt dolog, amit szeretek a páromban
Randi

Öt dolog, amit szeretek a páromban

Egyszer olvastam egy cikket egy magazinban, ahol azt a gyakorlatot javasolták kapcsolatban élőknek, hogy bizonyos időszakonként soroljanak fel maguknak - vagy bárki másnak - öt dolgot, amit a legjobban szeretnek a barátjukban/barátnőjükben, férjükben/feleségükben, stb. Mi az ösztönös reakció, ha az ember ilyet olvas? Persze én is rögtön elkezdtem gondolkozni, hogy mi az az öt dolog, amit a legjobban szeretek a páromban.

2007. december 10., 08:27
A britek ledőlnek gyertyagyújtás előtt
Celeb

A britek ledőlnek gyertyagyújtás előtt

Nem az ajándékok miatti izgatottság lesz úrrá a britek zömén szent este előtt, hanem az álmosság: 78 százalékuk szunyókál egy kicsit délután fél öt előtt. Az adat csak a felnőttekre vonatkozik, a gyerekek feltehetően jóval éberebbek.

2007. december 1., 16:00
Miskolcra már megérkezett a Mikulás
Celeb

Miskolcra már megérkezett a Mikulás

Lovas kocsival hajtott Miskolc főutcáján a finn, azaz a lappföldi Mikulás, - ottani nevén Joulupukki - a Hősök terén pedig átadta a borsodi megyeszékhely fehérszakállújának a megbízólevelet. A Hősök terén több százan várták a lappföldi Mikulást, aki megérkezvén miskolci kollégájának átadta a megbízólevelet, hogy távollétében ő ajándékozza meg a gyerekeket.

2007. november 30., 08:34
Drágább lesz idén a karácsonyfa
Celeb

Drágább lesz idén a karácsonyfa

A tavalyihoz képest 40-50 százalékkal drágulnak az idén a karácsonyfák - írta pénteki számában a Napi Gazdaság. A leginkább az utóbbi években népszerűvé vált normandfenyő ára nőtt, a Magyar Kertészeti Árudák Egyesületének (Makert) közlése szerint a legkevesebb kétezer forinttal méterenként.