Keresés

46 találat

2009. január 15., 16:47
Vegyen eredeti Putyint!
Celeb

Vegyen eredeti Putyint!

Az alábbi képen Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök festménye látható, és akinek bejön a jégvirágos ablakot ábrázoló alkotás, ezt és további hírességek és politikusok műveit vásárolhatja meg január 16-án egy szentpétervári jótékonysági árverésen - számolt be róla az MTI az EPA híre alapján. Az orosz államfő a Carskoleszkaja Művészeti Alapítványt meglátogatva ragadott ecsetet még decemberben, és alig félóra alatt festette meg a művet - számolt be az alapítvány szóvivője, Polina Vavilina.

2008. október 18., 13:39
Putyin végre műholddal is figyelheti kutyáját
Celeb

Putyin végre műholddal is figyelheti kutyáját

Immár orosz műholdas helyzet-meghatározóval is nyomon követheti Konit, Oroszország első kutyáját gazdája, Vlagyimir Putyin kormányfő, az orosz lapok beszámolója szerint az orosz GLONASZSZ rendszerhez kapcsolódó nyakörv pénteken került Koni nyakára.
Szergej Ivanov, a rendszer fejlesztéséért felelős miniszterelnök-helyettes Putyin korábbi érdeklődésére már nyárra ígérte a nyomkövetőt, de végül szeptemberben adta át a kormányfőnek, és csak pénteken helyezték az eb nyakára.
Putyin előbb aggódott, mert a hírek úgy szóltak, hogy a készülék nagy és nehéz, de mivel megnyugtatták, hogy mindössze 170 gramm a súlya, végül felcsatolta.

2008. április 22., 11:51
Csak kacsa volt Putyin válása
Celeb

Csak kacsa volt Putyin válása

Putyin válásának hírét a Moszkovszkij Korreszpongyent című bulvárlap újságírói találáták ki - mindezt Lev Rizskov, az újság munkatársa, Lev Rizskov ismerte el a litprom című honlapon. Az Izvesztyija című lapnak Rizskov elmondta: úgy vélte, ahol ilyen pofátlanul hazudnak, ott nem szabad hallgatnia. Rizskov elmondta, üres hasábok maradtak a címlapon, ezért estére az érintett újságírók a "stressz enyhítése" folytán  már jó hangulatban végül kitalálták a szenzációt. Másnapra a szerkesztőségben teljes eufória uralkodott, mert a fiatal újság híres lett.  Másnap néhány nagydarab fiatalember elvitte a főszerkesztőt.

2007. december 29., 10:05
Putyin lenyomta a Télapót is
Celeb

Putyin lenyomta a Télapót is

Vlagyimir Putyin "személyében" a Télapónak komoly vetélytársa akadt Moszkvában: miközben eddig jutányos áron lehetett szociális-, és jóval drágábban maszek Télapót hívni, a napokban hirdetések jelentek meg, amelyek szerint az államfő hasonmásait is az ünnepi asztalokhoz lehet ültetni.

2007. szeptember 7., 11:00
Putyin arcképével mindent könnyebb eladni
Celeb

Putyin arcképével mindent könnyebb eladni

A Vlagyimir Putyin elnök arcképével díszített társasjáték Oroszországban 65 rubellel - mintegy 450 forinttal - drágább, mint ugyanaz Jurij Luzskov moszkvai polgármester képével, nyilván azért, mert a Putyin-változat hiánycikk, folyton elkapkodják. Pedig belül, a tulajdonképpeni táblán ugyanaz a bajuszos úr mosolyog a játékosokra, és a Menedzser elnevezésű társasjáték lényegét tekintve nem más, mint a jó öreg Monopoly orosz változata. Itt a Lukoil olajtársaságot lehet megvenni, vagy a moszkvai telefonhálózatot, viszont szigorúan büntetnek különféle szabályok megsértéséért, és időnként jönnek az adóellenőrök.

2007. szeptember 2., 12:19
Barátságosan mosolyog a virtuális Putyin
Celeb

Barátságosan mosolyog a virtuális Putyin

"Három perc Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin társaságában" hirdeti a felirat a Konstantin palota, az orosz államfő szentpétervári rezidenciájának kapuján. Ám a látogatók nem a hús-vér elnökkel tölthetik el e becses perceket, hanem csupán virtuális másával - olvasható az Izvesztyija című orosz lap online kiadásában. Az érdeklődők beleshetnek Putyin virtuális dolgozószobájába, amelynek padlóján az elnök kedvenc ebe, a Connie nevű labrador ásítozik.