Nyaralás alatt mindenki elengedi magát, sokan annyira, hogy még a medencébe is belepisilnek. Na ehhez hasonló, csúnya, nyaralás alatti szokásokról készített felmérést a Travelzoo, amiből kiderül, hogy a nyaralók többsége nem csak bepisilni, de hazudni és lopni is szokott.

tóba/medencébe pisilés

A felmérés szerint a britek 46%-a vallotta be, hogy pisilt már bele medencébe, vagy a tengerbe, de az amerikaiak még ennél is többen mondták ugyanezt. Miközben tök egyértelmű, hogy igazából ennél sokkal, de sokkal többen vannak olyanok, akik annyira ellazulnak a nagy vakációzásban, hogy fürdés közben simán maguk alá pisilnek.

És ön bele szokott pisilni a medencébe/tengerbe/Balatonba?

Szállodai lopás

Szintén az amerikaiak vezetnek az apróbb szállodai lopásokban is. 69% mondta azt, hogy lopott már el köntöst, törölközőt, papucsot, vagy bármi mozdítható dolgot nyaralás alatt a szállodai szobából.

Lopott már szállodából apróságokat?

Munka helyett nyaralással foglalkozni

Viszont egyértelműen a kínaiak vannak többen azok között, akik a munkahelyükön intézik el a nyaralással kapcsolatos foglalásokat, vagy kutatásokat, hogy mégis melyik városban milyen nevezetességeket érdemes majd megnézni.

Szokott a munkahelyén a nyaralásával foglalkozni?

Kamu betegséggel megtoldani a nyaralás hosszát

És ön mondta már azt a főnökének, hogy a nyaralás alatt összeszedett valamit, ami miatt sajnos nem tud bemenni dolgozni, és még egy napot rá kell húzni a szabadságára? Ebben is az amerikaiak vezetnek.

Hazudott már a főnökének, csak hogy meghosszabbítsa a nyaralás?

Kamu barnaság

A szolizásban viszont a németek. Ők ugyanis hajlamosak mesterségesen lebarnítani magukat, hogy visszatérve a ynaralásról a brutálisan barna bőrükkel is dicsekedhessenek a kollégáiknak.

Képes lenne csak azért szoliba menni, hogy mindenki lássa, hogy nyaralt?

Egyéjszakázás

És szintén a németek vannak többen azok közül, akik hajlamosak nyaralás alatt annyira lelazulni, hogy miután jól belepisiltek a medencébe/tengerbe/Balatonba/akármibe, még a párjukat is megcsalják.

Csábult már el nyaralás alatt?