Korábban már tanácsoltuk, hogy ne csak csapassa, ha éppen a Balatonnál van, de ha nem hallgatott ránk, és még mindig a Balaton Soundon vereti, de már baromira megfájdult a dereka és bedugult a füle, és amikor a hajnali lilásrózsaszín égre felnézett, kezét zsebébe dugva végiggondolta, az ég évtizedek óta sem változott, ön viszont igen, és hol vannak már azok az idők, amikor kisgyermekként ötezer dínója volt széthányva a gyerekszobában, és gyermekkori álma az volt, hogy paleontológus legyen és ötmilliószor megnézte már a Jurassic Parkot, akkor ez a lehetőség most önnek szól!

A Bakonyban idén egyedülálló lehetőség nyílik a gyermekkori álmaihoz való visszatérésre: 2015 nyarán három napon is meg lehet tekinteni az iharkúti dinoszaurusz-lelőhely ásatási munkálatainak és leleteinek egy részét. Hát nem lenne király véletlenül egy igazi, eddig ismeretlen és elsőként felfedezett őslény felfedezése szemtanújának szerepébe belecsöppenni? De, király lenne!

A nyílt napról és a programokról bővebben ide kattintva olvashat, de röviden annyi a lényeg, hogy ha előzetesen regisztrál, majd a helyszínen kicsengeti a jegyárat (felnőtteknek 1700, gyerekeknek 14 éves korig 800 forint) egy DinoExpress (<3) névre hallgató vonattal Németbányáról elutazhat Iharkútra megtekinteni az ásatásokat.

Ezeken a napokon lehet felülni a DinoExpress-re:

2015. július 25. szombat - eső esetén: július 27. hétfő
2015. augusztus 2. vasárnap - eső estén augusztus 4. kedd
2015. augusztus 6. csütörtök - eső estén augusztus 8. szombat.

Jó mókázást kívánunk!