A Barátok közt Hannája tényleg ki sem száll a vízből: azt már rég megállapítottuk, hogy csurom vizesen tök szexi, és, hogy a kánikula és a víz egyvelege csodás hatással van a bőrszínére, de lassan azt kell mondjuk, alig találni olyan celebet, aki Nyári Diánál jobban szereti a vizet.

Talán Bódi Sylvi vetekedhet vele, de ő meg a szörfdeszkája nélkül nem tud meglenni. A Barátok közt jócsaja viszont nem elég, hogy akkor is pancsol, ha épp a nyaralásán szakad az eső, de testedzésre is használja a vizet. Holnap ugyanis arra készül, hogy beleveti magát a Balatonba: 

Vasárnap végre úszunk!!!!Szurkoljatok nekem!!! *

Nyári Dia apukájával vág neki a vasárnapi  I love Balaton 2x elnevezésű úszóversenynek. Igaz, elsőre a 2000 méteres távot választotta, de ha valaki nem profi úszó végülis ez az ésszerű választás, mindenesetre a Barátok közt sztárja elég komolyan veszi a felkészülést, melyben egy igazán jó pasi volt a segítségére, Kis Gergő úszó eléggé elégedett volt Diával, aki a képek tanulsága szerint is kő kemény edz. 

A mi nagy örömünkre pedig nem csak, hogy nem felejti el dokumentálni a pancsolással és edzéssel töltött perceit is, de mint mindig, elképesztő szexi is!