20150806 102928

Ez a rom a legjobb a szabadtéri szexhez

2015.08.10. 16:02

Révfülöptől, a központtól körülbelül két kilométernyire található az Ecséri templomrom, ami még a XII-XIII. században épült, majd a XVI. században a török uralom idején le is pusztult – felgyújtották, Ecsér lakóit megtámadták, és ami megmaradt a kolostorból, azt az arrajárók széthordták. Bár egy templomromról van szó, és a vallásos olvasók biztosan felszisszennek a címen, ezért még az elején hozzátennénk, hogy a romot tökéletes szabadtéri szex helyszínévé pusztán a hűs árnyéka és a kies helyszín teszi, nem a kolostor mivolta. 

A templomrom közvetlen környékén alig van valami, messziről hallani, ha bárki közelít a romhoz, ráadásul mivel téglából épült anno, így a 38 fokos tűző napon is hűvös árnyékot ad.

A szabadtéri szexhez ideális, a környezet meghitt, csöndes, romantikus, akár naplementében is. Biciklivel a legjobb megközelíteni, Kővágóörs és Köveskál felé túrázás közben, – előtt, után –, vagy strandolás előtt, után például.

És hogy minden arrajáró átérezze a hely szellemét, azt tudni kell, hogy a kolostor aranykorában az emberek elvileg szigorúan házasságban, sötétben, misszinonárius pózban, kizárólag gyereknemzés céljából szexelhettek egymással. Hála az égnek ez 2015-ben már nagyon máshogy van, és a szerelmet, szenvedélyt ünnepelve akár a rom hűs árnyékában is egymásnak lehet esni, fényes nappal. 

Itt megnézheti a térképen: