Frissítés

Több olvasónk is jelentkezett javaslatokkal, hol lehet olimpiát nézni. Íme:

  • A Révfülöpi mólón és szinte rögtön mellette, az egyik kikötői hamburgerezőben,
  • Balatonalmádi Budatava városrészében, a Jóbarátok Halsütödében,
  • A Gyenesdiási Játékstrandon, a Dream Beach Cocktail Bárban,
  • A balatonmáriafürdői Ficek Pizzában.

 Köszönjük a tippeket!

Eredetileg azt terveztük, hogy az internetek segítségével, nagy boldogan összepakolunk egy jókora listát azokból a balatoni vendéglátóhelyekből, ahol kivetítőn vagy tévén, de folyamatosan nézhetők az olimpiai közvetítések, tök mindegy, hány óra van éppen, este kilenc vagy éjjel három.

Ehhez képest a 2012-es olimpiát annak idején közvetítő helyek közül nem soknál botlottunk erre utaló jelekbe. Ezért meg is kerestük a legtöbbet, és ha éppen kaptunk választ, akkor általában 

a nagy időeltolódásra hivatkoztak vagy arra, hogy az EB alatt ugyan volt nekik kivetítőjük, csak mostanra már elmúlt.

Tehát a legtöbben egyáltalán nem közvetítik az olimpiát, semmilyen formában (gyakorlatilag jobban jár, ha egy étteremből, online közvetítéssel nézi). A jó hír viszont, hogy végül négy helyről pozitív választ kaptunk, szóval nincs minden veszve: 

  • Balatonföldváron a Mediterrán Étteremben egész nap, kivetítőkön közvetítik az olimpiát,
  • Zamárdiban a Grill Büfé sörözőben is követheti az eseményeket,
  • Balatonfűzfőn a Sirály Vendéglő alkalmas erre a célra,
  • Zalaegerszegen pedig vízi csúszdázás közben lehet drukkolni a magyar sportolóknak: az Aquacity-ben ugyanis van tévé, ahol szintén lehet nézni az olimpiát, jee! 

Teljesen abszurdnak találjuk, hogy csak ez a négy hely alkalmas erre a célra, úgyhogy most önön a világ szeme! Kérjük, írjon nekünk, ha tud olyan balatoni sörözőről/borozóról/étteremről, stb., ahol titokban, de mégis közvetítik az olimpiát, és akkor mindenkinek a lelke megnyugszik. A miénk is. 

Telekom Telekom
 
Az egyre olcsóbb mobilnet mellett immár arra sem kell feltétlenül ügyelni, hogy valaki gazdálkodjon az adatkeretével. A Telekom Next csomagok előfizetőinek ettől a nyártól például dupla adatkeret jár, így van, aki hat gigabájtot netezhet el egyetlen hónap alatt.