Mitől jó egy karácsonyi kisfilm? Miért szeretjük ezeket annyira? És milyen zene illik egyáltalán a túláradó érzelmekhez? Ezeknek a kérdéseknek jártunk utána videónkban. A cikk végén szavazhat, hogy ön szerint milyen zenére boruljanak idén össze a férfiak.

Külföldön már nagy hagyománya van a karácsonyi hangulatfilmeknek, melyekkel szívesen hangolódik az internet népe az ünnepre. Tavaly a Velveten robbant be az Unicum karácsonyi kisfilmje, melyben három generáció (egy nagyapa, egy apa és egy felnőtt gyerek) szemszögéből megmutatva állt össze egy kedves ünnepi történet. Olvasóink nagyon szerették (218 ezer látogató), a kapcsolódó szavazás szerint többségében vagy nagyon jó lett, vagy egyenesen felidézte a gyerekkorukat.  

Videónkban arra voltunk kíváncsiak, milyen dallal tudnánk elképzelni ezt az igazán megható karácsonyi videót, amiben egymásra borulnak az apák és a fiúk:

Vajon a vicceskedő „Én és a kisöcsém” Rátonyi Róberttől illetne a kisfilmhez? Vagy az „Oda vagyok magáért” Sebő Miklóstól jobban aláfestené a hangulatot? Esetleg Demjén Ferenctől az ódai „Várj, még felkel majd a nap”? Szavazzon!

A szavazás lezárult.

Ön szerint melyik dal passzol az Unicum karácsonyi filmjéhez?

  • 122
    Várj, még felkel majd a nap
  • 33
    Én és a kisöcsém
  • 28
    Odavagyok magáért
Brand & Content Brand & Content
A videót a Brand & Content készítette a Zwack Unicum megbízásából, nem a Velvet szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.