Összeszedtük, hogyan karácsonyozik a brit királyi család, vagy épp Rihanna. Ön szerint biztos ők csinálják jól?

Egy fullextrás, többnapos és széles családi körben töltött karácsony megszervezése és levezénylése rengeteg időt, ráfordítást és energiát igényel. Az ünnep előtti napok-hetek ajándékvásárlással, takarítással-főzéssel-sütéssel, szervezkedéssel telnek, sőt, sokszor még az ünnep napjai is rohangálásba fulladnak, ha az ember három nap alatt próbálja az összes rokonát végiglátogatni és/vagy megvendégelni. Vannak azonban olyan celebek, akik nem engedik, hogy ilyen sorsra jusson a karácsonyuk. Most mutatunk tíz példát arra, ők hogyan oldják meg, hogy ne fulladjon az ünnep idegeskedésbe.

Persze a tippek közül akadnak olyanok, amelyekhez nem árt némi vagyon, de ez közel sem jelenti azt, hogy a békés, szép karácsony pénz függvénye lenne.

1. A brit királyi család – hagyományőrzés

Az biztos, hogy II. Erzsébetnek és családjának legalább a programok megszervezésére nem kell időt fordítani, hiszen a királyi ház szabályai úgyis pontosan előírnak mindent, és évről évre ugyanaz a forgatókönyv.

Idén feltehetőleg már Meghan Markle is részt vesz a kötelező és hagyományos családi karácsonyi programon, aminek az egyetlen nyilvános része a huszonötödikei templomba menés. A karácsonyi családi hagyományok segítenek: elég egyszer kitalálni, mi hogy legyen, és ha működik, akkor jövőre is úgy kell tenni.

The Duke and Duchess of Cambridge are pleased to share a new photograph of their family. The image features on Their Royal Highnesses' Christmas card this year. The photograph shows The Duke and Duchess of Cambridge with their two children at Kensington Palace. It was taken earlier this year by @chrisjacksongetty Their Royal Highnesses have also announced this morning that Princess Charlotte will attend the Willcocks Nursery School in London from January 2018. The Willcocks Nursery School has said: "We are delighted that The Duke and Duchess of Cambridge have chosen the Willcocks Nursery School for Princess Charlotte. We look forward to welcoming Charlotte to our nursery in January."

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés,

2. Paris Hilton – Karácsony a strandon

Tudja, mi Paris Hilton megoldása a karácsony stresszmentessé tételére? Hát az, hogy el kell szépen utazni egy meleg és egzotikus helyre. Saint-Barthélemy szigete a Karib-tengeren található, itt a híradások szerint a karácsonyi-újévi szezonban hemzsegnek a hírességek. (Idén Londont választotta.)

Happy Holidays from London! 🎄👱🏼‍♀️❤️🇬🇧 #Elfie

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

Szép a havas, karácsony, de az is elég jó, ha fehér a homok a strandon, ahol az ember a pálmafák alatt napozgatja végig az ünnepeket. Rihanna számára sem szokatlan dolog a bikiniben ünneplés, mondjuk ő pont barbadosi származású, szóval neki elég hazamennie a családjához egy egzotikus karácsonyért.

HELLO. KARÁCSONYI PRO TIPP.

Korlátlan beszélgetés egész karácsonykor: felbecsülhetetlen! Már korlátlan csomagod van? Akkor más meglepetés vár. :) Regisztrálj ma, mert csak december 20-án igényelheted. Ha Telenoros vagy, csak:
1. Kattints erre az oldalra 2. Kövesd a leírtakat!

De említhettük volna Eric Roberts színészt is, aki az idei advent egy részét bevásárlás és tolongás helyett lubickolással töltötte a tengerben.

3. Kate Hudson – menekülés az igazi télbe

Az elutazás nagy sláger, de Kate Hudson teljesen másra esküszik, mint Paris Hilton. A 38 éves színésznő ugyanis nem egy egzotikus szigetre megy az ünnepek alatt, hanem fel a hegyekbe, ahol garantált a 100%-ig autentikus karácsonyi környezet. Ezt tette legalábbis 2015-ben, és persze az Instagramra is kitette, hogy mennyire szép minden. Egy ilyen helyen nyilván nem kell fenyődíszekkel meg hasonló dekorációkkal bajlódni, hiszen minden gyönyörű és karácsonyi már magától is. 

Always good to be home 🙏🗻 #WinterWonderland #AfternoonHike

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

 A Beyonce család szintén kedveli a szép havas tájakat, ők egyszer Izlandon voltak ebben az időszakban, és minden jel arra mutat, hogy roppantmód élvezték.

4. Courtney Love – kettesben

Courtney Love-ról, Kurt Cobain rocksztár özvegyéről egy 2015-ös Instagram-posztból tudjuk, hogy úgy egyszerűsíti le a karácsonyt, hogy nem szervez sokszemélyes gigapartit, hanem csak kettesben tölti az ünnep estéjét egy jó barátnéjával. Szívmelengető, de szomorú emlék is ez egyben, hiszen ez a barátné Carrie Fisher volt, aki aztán egy évre rá elhunyt. A Star Wars hercegnője halálának most december 27-én lesz az első évfordulója.

5. Christina Aguilera – mértékkel

Egy fontos tipp Christina Aguilera énekesnőtől: vigyázzunk az itallal! Nem véletlen, ugyanis két éve történt, hogy Aguilera kisebb balesetet szenvedett, mert túlságosan berúgott Seth MacFarlane buliján – majdnem ráesett a karácsonyfára.

Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés,

 Az énekesnő azóta remélhetőleg egy életre megjegyezte, hogy szép dolog az ünnepi koccintás, de azért jóval a dülöngélős részegség előtt érdemes megállni az ivásban, ha az ember szép karácsonyt szeretne. Fogyasszuk az alkoholt mértékkel, és hagyjuk meg a macskának, hadd borítsa ő magára az ünnepi dekorációt!

6. Gwyneth Paltrow – amikor minden kötél szakad...

És ha semmi más nem segít, és az ember úgy érzi, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, mert már tényleg majdnem itt a karácsony, de még egy csomó minden hiányzik, akkor az utolsó mentsvár Gwyneth Paltrow taktikája: rohangálás helyett egyszerűen rogyjunk össze, szelfizgessünk kétségbeesetten és tegyük ki a legjobban sikerült képet egy közösségi oldalra.

Paralyzed by too much left to do...

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Az elintézetlenül maradt dolgokat persze ez sem oldja meg, de legalább kiadtuk magunkból a dühöt, úgyhogy kevésbé fog zavarni, hogy nem sikerült minden úgy, ahogy még novemberben elterveztük.

A cikket a Brand & Content készítette a Telenor megbízásából. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.