A Balaton Soundot sem úsztuk meg PR esemény nélkül, ez alkalommal egy vodkamárka hozta le nekünk Horvát Évát, Dukai Reginát, Vastag Csabát és Vastag Tamást a tóhoz. A celebeknek viccesnek szánt vízi versenyen kellett összeszedniük a később általuk kevert koktélok gyümölcseit, itt derült ki számunkra, hogy a meghívottak nem nagyon láttak még gumicsónakot.

Hírességeink jó egy órás várakozás után kezdtek a Balatonban bénázni, két csónakban próbáltak eltávolodni a parttól: a Vastag testvérek egy idő után rájöttek, hogyan lehet irányítani a gumicsónakot, Horváth Éváék viszont annyira nem, hogy az előző balatoni eseményen lesérülő műsorvezető inkább vízbe ugrott, és körbehúzta Dukait a nem túl bonyolult akadálypályán.

Miután mindent és mindenkit kihalásztak a térdig érő vízből, a két csapat vodkás koktélt kevert, az újságírok meg zsűriztek. Dukaiék rögtön két deci töménnyel alapozták meg a löttyöt, de nem ezért nyertek, hanem mert az ő koktéljuk édesebb volt, mint a néha leánybúcsún haknizó Vastagéké. A kész koktélok valahogy mégse fogytak el, a sör viszont igen, úgyhogy hamar vége lett a celebes bulinak. Az evezés és keverés képeiért nézze meg galériánkat!