Láncmasszázsrekord síkosítóval a Balaton Soundon

2011.07.10. 16:06

A fesztiválon, ahol minden csaj sminkben strandol, a Durex láncmasszázs rekordot állíttatott fel a bulizókkal szombaton. Valószínűleg a beígért ajándék miatt vettek részt négyszáznál is többen a legnagyobb hőségben rendezett tömegeseményen, de mindenki jól szórakozott, ha esetleg a helyszínen nem is, este az ingyen síkosítóval biztos.

Szóval délután 3-ra kígyóvonalba rendeződött a tömeg egy rövid partszakaszon, mindenki kapott a tenyerére egy kis masszázsolajnak is alkalmas síkosítót, majd a kígyót lassan elindították a szervezők: így mindenki, összesen 400 (plusz-mínusz 10) ember egyenként elvonult a rekordot hitelesítő személy előtt. A kísérlet sikerrel járt, a magyar rekord megdőlt, a kígyó tagjai pedig meglepően gyorsan, rendezett sorokban elvonultak a helyszínről.

Természetesen celebekkel is találkoztunk a zsúfolt sátornál, de valahogy biztosak vagyunk benne, hogy Istenes Bence, a Stereo 2.0 tagjai és Kefír nem véletlenül keveredett Zamárdiba. A néha VV Anikóval, néha Iszak Eszterrel smároló műsorvezető még a masszázsban is részt vett: „Én nagyon élveztem, nem feltétlen a vállakat masszíroztam, hanem egy nagyon kedves hölgyet előttem, és a fenekét masszíroztam meg, nagyon jó volt, Zitának hívják” – tudtuk meg a műsorvezetőtől, akinek további programjai közt az iszogatás, fürdés, bulizás szerepel. Képek a galériában.