Ezúton is köszönjük Fluornak a slágert, amit ha még egyszer valaki részegen vagy akárhogy énekelni mer, esküszöm, hogy belefojtom a Balatonba. Az egy dolog, hogy december óta Fluorral van teli az összes kertévé, de hogy tényleg ezt kelljen hallgatni, látni a nyár közepén, az már nekem is sok - én tényleg szeretem a popzenét, és nem érzem ezt kínosnak.

Fluorba először a fonyódligeti hippifesztiválról hazafelé tekerve futottunk bele a lellei bazársoron. Itt ugyanis mizus szatyrot - nyilván kamu, kétlem, hogy a támfalon baglyozó Fluor bevásárlószatyrot is árulna -, valamint különböző színű és méretű, kamu mizus pólókat kínálnak 2500, és 3000 forintért. A pólókra rá van írva, hogy Mizu, és partiszemüvegeket is raktak rá, biztos ami biztos. A kamu mizus pólókat stílusosan mindenféle színű partiszemüvegekkel árulják együtt, a hűtőmágnesek és az ásványokból készült fülbevalók közt. Képek lejjebb.

A bazársor után a vihar elől menekülve, villámoktól rettegve kajáltunk, ahogy azt Thelma megírta, majd belefutottunk a lellei állomáson pár részeg egri fiatalba, akik két korty törköly közt a Mizut szerenádozták Thelmának. (Most már tényleg eladjuk a picsába dubajozni.)

Siófokon az Azúrban alszunk

Reméljük a siófoki szállásunk is minimum olyan lesz mint a szemesi - igen, ez promó, de legalább nem alszunk a fűzfák alatt.

Azt még muszáj hozzátennem, kedves naplóm, hogy ez volt az az éjszaka, amikor Bradet fogvatartották a hippik, és lekéste az utolsó vonatot. Kicsit aggódtunk, hogy a sötétben a gyerekfejnyi lyukakkal teli bringaúton hogyan fog több mint egy órán át tekerni Szemesig - Angelina is aggódott -, ezért felvettük a kapcsolatot a környék egyetlen taxisával, A Lellei Taxissal, aki egyébként nem vállal bicikliszállítást. Brad valamikor hazaért, nincs baja, kicsit másnapos és tökvizes a cipője.

Ez a poszt sem jött volna létre, ha nincs a Gösser, merci beaucoup.