Fekete-fehérben, pöttyösben, az ötvenes éveket idézve

Idén gyakorlatilag bármit fel lehet venni vízpartra, mindegy, hogy vintage, nagyon színes, neonos vagy virágos. A fürdőruhák szabása is nagyjából mindegy, egy biztos, a braziltangát biztosan kerülni kell, idén a nagyibugyis fürdőalsókban lesz trendi a nő a strandon. Kalap nélkül se érdemes a strandra menni, egyrészt praktikus, másrészt rengeteg fazon közül lehet választani a pamelaewingos nagy karimájútól a Kubát idéző háncs, fonott kalapokon át (a H&M-ben, a Zarában, a Pimpkinben egész széles a választék, 4-8000 Ft körüli árakon).

Az ötvenes éveket idéző pöttyös fürdőruhákat, az egyszerű feketét is ér felvenni idén, sőt a plázákat elöntötték a vintage fazonú bikinik, így egyet mindenképp be kell szerezni. A tengerész stílus, a navy is visszaköszön idén, de már inkább csak színeiben, nem pedig a fazonban és a mintákban. A pöttyös bikiniket piros-fehér és fekete-fehér színekben a Calzedoniában lehet megvenni, akár külön-külön, akár együtt, 4-6000 Ft-os áron. Fekete bikinit mindenhol lehet kapni, rengeteg fazonban: háromszög felsőtől a push upokig, a megkötős, vállnélkülig át mindenfélét.

 
 Monokróm
Monokróm by debbie00 featuring a sparkly pink nail polish

James Bondos stílusban: fényes anyagú, arany és ezüst színű bikinik

A fényes anyagú fürdőruhák nem csak egy színben kaphatók, rózsaszínes, szinte elmosódott mintájút és egy színű pirosat is látni egy-egy üzletben. A Sisley-ben ugyan drága a fényes fekete és arany színű bikini (15.000 és 20.000 Ft körüli), de valóban jó minőségűek – egyik sem push up. A fényes bikinikhez a legegyszerűbb kiegészítőket ajánljuk, semleges színűeket, mint bézs és fehér, vagy a klasszik fekete. A karkötők színeivel, nagyságával és a körömlakkal lehet kísérletezni.

 
 Fényesen
Fényesen by debbie00 featuring oakley shades

Élénk színes is lehet, és jó, ha neoncsík is van benne

A többféle csíkos, a nagy vagy kis virágmintás, hawaiios bikinik is ellepték a boltokat, ezekből a vintage fazonokat ajánljuk  – a váll nélküli, masnis, megkötős felsőrészt és az oldalt kötős bugyikat (Calzedonia, Women's Secret, O'Neill, H&M). Merészebbek a nagyibugyis fazonnal is próbálkozhatnak. A neonos bikinik lesznek idén a legmenőbbek, a csupa neon rózsaszín, neon zöld, neon sárga bikinik azonban csak a nagyon szép barna bőrön mutat jól. Több olyan fürdőruhát is lehet kapni, amiken csak fut valahol egy neoncsík, és bármennyire is a béna kilencvenes éveket idézi, vannak egész mutatós darabok is. Főleg a Feelinkitánál érdemes szétnézni, fekete, rózsaszín és pasztell árnyalatokkal kombinálják a szemet kápráztató neonszíneket. Kiegészítőnek minden jöhet, akár afrikai gyöngyös bőr karkötők is, és akár a Kardashian-klános arany karkötők is.

 
 Színes bikinik
Színes bikinik by debbie00 featuring a bikini swimwear

Színes gatyákban lesz menő a pasi

Gyér a kínálat a pasik fürdőgatya piacán, az Aréna üzleteiben érdemes keresgélni, a Calzedoniában, Tezenisben, a H&M-ben, a Pull&Bearben és a sportüzletekben, mint az Adidas vagy a Speedo (ötezertől már kapható vállalható fürdőgatya). Idén divat a fecske (Tezenisben van), de aki nem akar NSZK turistának öltözni, válasszon egy félhosszú színes gatyát, ezekből egész sokfélét találni. Főleg a kockás vagy csíkos verzió trendi, valamilyen neonszínnel benne. Divat még a hawaiios mintát is ajánljuk, ebből is van bőven itthon. Szalmatalpú mokaszinokat (például a Scotch & Sodában), flip-flop papucsokat és ha valaki nagyon ragaszkodik ékszerhez, akkor bőr karkötőket vegyen magára. A kalap pedig a pasiknál is alap strandkellék, a Zarában (4-5000 Ft) a Pull&Bearben vannak jók.

 
 Pasiknak
Pasiknak by debbie00 featuring plastic sunglasses