Hatalmas torlódás alakult ki vasárnap délutánra az M7-es autópálya 67-es kilométerénél Székesfehérvárnál: a reggeli kamionbaleset helyszínénél teljes útzár van, mert megpróbálják kerekeire állítani a járműszerelvényt.

A torlódás miatt a rendőrség azt kéri az autósoktól, hogy hazautazásukat a Balatonról halasszák későbbre. R. Szabó Ágnes elmondta: a zöldséget és gyümölcsöt szállító kamionból, amely vasárnap reggel borult fel, még mindig pakolják ki a rakományt, mielőtt daruval kerekeire állítják. Azt kérte, aki teheti, halassza el hazaútját a Balatonról késő estére vagy hétfő reggelre. A balesetben a kamion utasa és a sofőr is könnyen sérült, a sofőr beszorult a fülkébe. Őt a székesfehérvári hivatásos tűzoltók félórás munkával szabadították ki a kamionból.

Update: Megszűnt az útzár az M7-esen Székesfehérvárnál vasárnap estére: a reggeli kamionbaleset helyszínénél, ahol egész délután hatalmas torlódás volt, 20 órakor megindult a forgalom mindkét haladó sávon - közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.