Tegnap a vihar úgy mosta el Ákos koncertjét a Balaton Soundon, ahogy az kell: négy dal után lefújták a bulit. A fesztivál szervezői a Facebookon azt ígérték, a csalódott rajongókat a Sziget nulladik napján kárpótolják. Hajtás után részletek és Éden Noémi!

„Ákos augusztus 7-i Szigetes koncertjére biztosítunk belépést azoknak, akik a félbeszakadt Soundos koncert napján fél 10 előtt váltották be látogatói karszalagjukat a koncertre, és a Heineken Balaton Sound ideje alatt a helyszínen vagy legkésőbb július 20-ig Budapesten, a Nyugati téri jegyárusító helyen bemutatják azt. További felvilágosítás az info@balatonsound.hu emailcímen kérhető."

Bár a vihar komoly volt, úgy tudjuk, sérültjei nincsenek. Láthatóan a fesztiválközönséget sem viselte meg, sőt, a még ott sem tartózkodóknak sem vette el a kedvét a bulizástól: Éden Noémi például már útnak is indult a Soundra, ahol többek közt Éden Mátéval fog mulatni, és tőlünk tudta meg az Ákost ért időjárási kataklizmát is.

Noémi a Velvetnek elmondta, hogy Budapestről, vonattal mennének le, de csak a második szerelvényre tudtak felszállni a zsúfoltság miatt. A céljuk David Guetta, Calvin Harris és Avicii fellépése, de Máté hozzátette, hogy természetesen Ganxsta Zolee-ék fellépését se hagyná ki. Sátrazni valószínűleg nem fognak, "gondoltam, Máté majd intéz valami szállást" – tette hozzá Noémi. Rajtuk kívül még Széles Megasztár Izabella is lenéz a Soundra, de ő csak holnap megy – legalábbis a Twitteren erről írt.