Megkerestük a fesztivál legjobb nőit: mivel javarészt feszes testű tinik és egyetemisták teszik magukat a parton egész nap, nehéz volt kiválasztani azt a negyven lányt, aki még az átlagnál is jobban néz ki – néha valószínűleg nem is sikerült, nézze meg galériánkat és döntse el, jól válogattunk-e!

Az év legvillantósabb fesztiváljának majdnem betett az első éjszaka vihara, de szerencsére csütörtökre visszakúszott a hőmérséklet 30 fokra, így minden jó nő bikinire vetkőzhetett. A Balaton part a fesztivál alatt is pont olyan, mint egy szabadstrand, csak kicsit jobb a felhozatal: az átlagéletkor épp, hogy 18 év lehet, és a képek alapján úgy tűnik, minden csaj komolyan sportol és körültekintően választott bikinit. Nem mindegy, miben jelenik meg az ember lánya Calvin Harris koncertje előtt a parton.

A koncertkezdésekkel egy időben megszaporodtak a sortba és menő pólóba öltözött lányok, és ha valahol, a strandkiegészítőknek itt tényleg van értelme: gyakran csak a különböző láncok, testékszerek és napszemüvegek segítettek megkülönböztetni egymástól a csinos, barnára sült, hosszú hajú csajokat. Divat a neon, a csipke és a csíktop, ami leginkább csak kis mellen mutat, és furcsamód a fesztiválra is beszivárgott a clutch, ami nem praktikus, ellenben elég viccesen néz ki, ahogy gazdája kézben szorongatja miközben rúgja a port. Nézze meg galériánk ön is, milyen típusú lányok szórakoznak önfeledten a Soundon!