Az idei Balaton Sound is vonzotta a magyar celebvilág prominenseit. Többen is megörökítették valamelyik fontos élményüket, hogy azokat Facebookon osszák meg a világgal, de mi szerencsére beléjük is futottunk. Fluor Tomi és Istenes Bence annyira beleillettek a Balaton Sound imázsába, hogy mi is csak rendelés közben vettük észre, hogy a pultnál mellettünk italozó két jókedvű úriembert már láttuk korábban a tévében is. "A Punnany Massifra jöttünk most ki, úgyhogy nyomatjuk a Jäger-söröket a tisztelet jeléül"  – mondta a Velvetnek Fluor. Az előadó amúgy nem az a született fesztivál arc, igazából tavaly indult be ezen a vonalon, mert sokon lépett fel, bulizni viszont most tud igazán. "Tavaly még újdonság voltam. Bár így is sokan késztetést éreznek rá, hogy megmondják, szar-e a zeném vagy nem."

Istenes Bence viszont sokáig nem mert fesztiválozni: "Mikor Németországban éltem, mindig azt mondták, hogy a Szigetre ne menjek, mert az annyira durva, hogy szét fognak verni és mocsok van. Aztán egyszer kimentem egy rendezvény miatt, és annyira jót buliztam, hogy azóta folyamatosan járok. A Soundot szeretem meg a Szigetet" – mondta Istenes, akit egyébként lenyűgözZamárdi csajfelhozatala. "A Sound valahogy különleges, mert összegyűlnek a legjobb csajok. Elképesztő." "Persze egyiket sem vittük haza. Annyira azért nem pörgettük meg. Egyik haverunk végig aludt, rá kellett vigyáznunk." – oszlatta el gyorsan elméleteinket Fluor.

A brigád egyébként Aviciit, Calvin Harrist és Dizzee Rascalt akarta megnézni a fesztiválon, de ezekből semmi nem lett, ezért nagy nehezen beérik David Guettával, és azzal, hogy reggel hat körül még verethettek Andróra.