Bikini fitnesz szépségversenyt tartottak szombaton a Balaton Sound egyik színpadán. A hírnek eleinte nagyon örültünk, a szépségversenynek aztán kevésbé. Délután négyre hirdették meg a dolgot, a legnagyobb melegben, de még fél órávval később is azzal voltak a szervezők elfoglalva, hogy egyesével elgyakoroltassák a lányokkal a vonulást. Valamivel később aztán kiderült az is, hogy egy viszonylag komoly, amolyan szabályos fitneszbikini-versenyt terveztek a színpadra, úgyhogy minden nagyon lassan haladt, ugyanis az indulóknak mindenféle negyedfordulatokat kellett csinálniuk, aztán majdnem mindenkit összemértek párosával mindenkivel.

Hirtelen felismertük a tényt, hogy a Balaton Soundon bikiniversenyt tartani valójában szinte teljesen értelmetlen, ugyanis egy hatalmas bikiniverseny az egész. Napközben, a Balaton partján tényleg mindenhol bikinis csajok sétálgattak, hevertek a fűben, vagy mosolyogtak kedvesen a kitikkadt újságírókra, úgyhogy nehezen tudtuk a színpadon tartani a tekintetünket. Az emberek persze megálltak egy kicsit bámészkodni a színpad mellett, de egy-két elégedett hümmögés után mentek is tovább. Ennek is megvolt azért a haszna, így is sikerült ugyanis eltorlaszolni az egyik legfontosabb főutat. Legalább ennyi értelme volt.

Két csoportot indítottak, egyet az alacsonyabbaknak, egyet a magasabbaknak, csoportonként öt-hat lány indult, úgyhogy bőven volt idő kinézelődnie magát mindenkinek. A teljes mezőnyben egyetlen amatőr versenyző volt csak, sok izgalomra így nem lehetett számítani. A versenyzők egy része ráadásul itt volt már előző napon is, a gyúróversenyen. Úgyhogy vélhetően mindenki ismerte is egymást. Nézzegesse meg a galériánkat, ha szépen kidolgozott testű nőket szeretne végre látni!