Melyikükkel balatonozna?

Míg a 2012-es Miss Universe Hungary, Konkoly Ági csak egy hétvégét töltött a Balatonnál, addig Hajdú Péter neje, Sarka Kata hosszú időn keresztül pihent a családjával a tóparton, és mivel épp akkortájt zajlott a Balaton Sound, oda is ellátogatott férjével és barátnőjével, Szabó Zsófival. Információink szeirnt Hajdúék a bulira testőrrel mentek, de ennek ellenére sikerült egy holland férfinak megfognia a kétgyerekes Hajdúné fenekét. A bulin Palvin Barbara modell is feltűnt Éder Krisztián SP társaságában, csakúgy, mint a vivásból RTL Klubossá lett Pintér Adrienn Ada és Bódi Sylvi is. Aleska Diamond is ott volt, de neki nem igazán jött be a hepaj.

"Furcsa dolgokat látni errefelé, amikor egy kisfiút láttam a fűben feküdni a saját hányásában, meg úgy táncolnak emberek, hogy szinte verekednek, meg a lányok viselkedése, ez nekem sok. Én sem vagyok apáca, de én tényleg sokkot kaptam ettől. Most őszintén elgondolkodtam rajta, hogy kéne valamit inni, mert ezt nem lehet máshogy elviselni, de tartom magam" – fogalmazott akkor a Velvetnek a pornószínésznő, akiről arany bikiniben is készült fotó a Balatonnál, bő egy héttel a Sound előtt.

Hada Renáta, a celebek polihisztora a napokban posztolt magáról bikinis fotót a Facebookra a Balaton mellől – és hát határozottan jó teste van, akárcsak Horváth Éva műsorvezetőnek, aki Balatonaligán pihentette a testét július elején. Akadtak, akik a zordabb idő ellenére is ellátogattak a tóhoz, sőt, Bódi Sylvi még a fürdést is bevállalta. Nézze meg galéráinkban a balatonozó hírességeket!