Rejtett kamerával és két beépített lánnyal vágtunk neki a Balatonnak, hogy felmérjük, hogyan csajozik a magyar ifjúság, egészen pontosan, hogy milyen dumákkal próbálnak meg a lányok közelébe férkőzni. A videóból minden lényeges kiderül, leginkább az, hogy hogyan nem érdemes csajozni. Nézzék meg, aztán olvassák el tanácsainkat, hogy a tapasztalatokat leszűrve hogy érdemes a balatoni bulifővárosban, Siófokon ismerkedni! A strandon, a híres Petőfi sétányon és a még híresebb Palace-ban is felmértük a terepet.

A vízben

Elég közhelyes, de a pancsolás a derékig érő vízben rengeteg olyan helyzetet hozhat, amikor az ember könnyedén elkezdhet ismerkedni a neki megtetsző emberrel. Elég csak olyan egészen hétköznapi balesetekre gondolni, hogy jaj, bocs, hogy odadobtam melléd a labdámat, és hasonlók. Fontos viszont megjegyezni, hogy aki így ismerkedik, alapvetően ne számítson gyors sikerre, de alkalmas arra, hogy megalapozza az éjszakát.

A strandon

Ha kijöttünk a vízből, akkor is könnyű az ismerkedés a strandon heverészve. Itt tökéletesen működnek az olyan módszerek, hogy bocs, tudsz figyelni a cuccaimra? Ne haragudj, mennyi az idő? És bármi ehhez hasonló. Úgy láttuk, az emberek viszonylag nyitottak a strandon, a legtöbbjük simán kapható beszélgetésre. Ugyanúgy viszont, mint a víznél, itt sem az instant sikerre utazók járnak jól. A strand arra jó, hogy az ember leszervezzen egy randit éjszakára, ezért nem is szabad túlerőltetni a dolgokat.

Petőfi sétány

Kerüljék el! Nemcsak azok, akik ismerkedni akarnak, hanem úgy általában mindenki. Szombat este akkora itt a tömeg, mint egy koncert első néhány sorában, csak ez a tömeg amellett, hogy alapvetően ittas, még fagyizik is, pizzát eszik, meg céltalanul bóklászik, nem csak úgy bambán ácsorog. Itt már azért akadnak olyan alakok, aki 30 perc ismertség után szeretnék dűlőre vinni a dolgot, de legalábbis ágyba tenni a kiszemeltet. Ezzel nem is lenne olyan rettentő nagy probléma, viszont a közeg és a közönség elképesztően illúzióromboló. Párválasztási szemmel tényleg a legrosszabb húspiacokat idézi, ami itt megy.

Palace

Ha szórakozni is akar, meg jó eséllyel valakit haza is vinni, akkor a balatoni szórakoztatás megakomplexuma az ön helye. Az a jó a Palace-ban, hogy tényleg teljesen felszabadultan lehet itt bulizni, ruhástól a medencébe ugrálni, röhögni, táncolni. Nem kell görcsölni, hogy mi lesz a leszólításból, mert mindenki azért van a helyen, hogy a lehető legnagyobbat bulizza a pénzéért. Ezért nincs is egyáltalán szükség az olyan hülye klisékre, hogy “Helló, na mit nyertél? Hát engem!”, amit hallottunk élőben elhangozni a helyen. Bárki nyugodtan odamehet bárkihez, és hát mennek is oda egymáshoz az emberek rendesen.