Mi is kapható a Pancsoló kislány strandján? Hát Bambi – ezt még azok is tudják, akik soha életükben nem ittak Bambit. De vajon a többi nagy balatoni sláger szövegét is ilyen pontosan tudjuk kívülről? Alább 10 számból idézünk, de a dalszövegekből hiányzik egy-egy szó vagy mondatrész. Tudja, mi hiányzik?

A nyár örömeit (és szomorúságait) megéneklő magyar számok többsége így vagy úgy a Balatonhoz kötődik. Van köztük néhány akkora telitalálat, hogy azokat gyakorlatilag minden magyar kívülről fújja évek, sőt, évtizedek óta. Most 10 feladvánnyal kipróbálhatja, hogy ön is tényleg fejből emlékszik-e a balatonos számok dalszövegére. Az idézetek között van újabb és régi is, de hogy melyik slágerből idézünk, azt nem mondjuk meg előre (utólag igen), hogy ennyivel is nehezebb legyen. A dolog időre megy, de dudorászás segíthet!

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »