Kerülje az M7-est hazafelé!

MTI
2013.08.20. 14:57

Legalábbis akkor, ha nem akar a dugóban állni órákig, és akarja látni a tűzijátékot Budapesten, ugyanis több kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán kedd kora délután. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 82-es kilométernél - Lepsény és Polgárdi között - három személygépkocsi ütközött össze a belső forgalmi sávban. Senki nem sérült meg.

A gépkocsik jelenleg a szervizsávban állnak, így mindkét sáv járható, a baleset miatt azonban több kilométeres a torlódás. A rendőrök az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán a balatonvilágosi csomópontnál leterelik a forgalmat, és nem engedik fel az autósokat a pályára. Akik a Balaton északi partjáról indulnak a főváros felé, azoknak a 8-as főutat javasolják Veszprém felé, majd Székesfehérvárnál lehet ráhajtani az M7-es autópályára.

Azok, akik a déli partról szeretnének eljutni Budapestre, Balatonvilágosnál lehajtva az autópályáról a 7-es főúton tudják kikerülni a baleset helyszínét, vagy Balatonvilágos után a Balatonakarattya - Füle - Polgárdi útvonalon haladva visszatérhetnek az autópályára.