A 29 éves Marcal DaCunha feltalálta a tökéletes strandeszközt. DaCunha egy ősi problémára keresett megoldást a strandon, mégpedig arra, hogy hogyan tudunk pihenni, aludni a strandon anélkül, hogy bárki ellophatná az értékeinket.

DaCunha erre találta fel a Strand Trezort. A szerkezet lényege, hogy a földbe lehet fúrni, beletenni az értékeket, egy törölközőt ráteríteni, utána pedig ráfeküdni. A trezor egyébként vízálló, és légmentesen zárható, így az értékesebb tárgyai a természeti erőktől is biztonságban vannak. Ráadásul a tolvajoknak esélye sincs megszerezni az értékeit, miközben ön kényelmesen elszundít a strandon.

A másik szintén fontos találmány az eCool sörhűtő, ami egy nagyon régi és egyszerű ötleten alapszik. Mégpedig azon, hogy a sört a földben hidegen lehet tartani. A szerkezet 300 dollárba – körülbelül 65 ezer forintba – kerül. A honlapon azt írják, hogy a körülményektől függ, hogy milyen hidegen tartja a sört, de a kinti hőmérséklethez képest mindenképp hűvösebb lesz. Ráadásul csak egyszer kell beásni a földbe, utána kivehetőek a sörök, és újak helyezhetőek bele, tehát ha akarja, egész évben beásva tarthatja.