Ha a 2014-es brazíliai foci-világbajnokság ideje alatt a Balatonon nyaral, akkor sem kell lemondania a közös meccsnézés élményéről. Megpróbáltuk összeszedni, hogy hol tudja a meccseket élőben követni. A nagyobb fesztiválokon természetesen lesznek kivetítők, de ha éppen nem fesztiválozik, az sem probléma. Nézzük a nagyobb városokat, ahol közvetítik a meccseket!

Balatonfűzfő

Itt Fűzfőfürdőn a közösségi házban június 21-én, 20 órától fogják közvetíteni a világbajnoki mérkőzést. Közben pedig híres sportolókkal lehet találkozni. A szervezők sajnos egyelőre nem mondják meg, kik lesznek a híres sportolók.

Balatonalmádi

Itt a Ramada Hotel és Resortban lehet majd nyomon követni az eseményeket. Ráadásul a világbajnokság ideje alatt egy korsó csapolt sört egy pohár áráért fognak mérni, a hangulat garantált.

Balatonfüred

Balatonfüreden két választási lehetősége is lesz. Az egyik a Silver Resort Hotel, a másik pedig a VinCE balatoni borfesztivál, viszont utóbbin csak a bronzmeccset és a döntőt fogja tudni megnézni, mivel ez esik egybe a fesztivál időpontjával.

Vonyarcvashegy

A Zenit Hotel Balaton wellness részlegében lehet majd nézni a foci világbajnokság minden mozzanatát.

Keszthely

Keszthelyen a Móló Terasz Sörkertben izgulhatja végig a meccseket.

Hévíz

Hévíz, bár nem közvetlenül a Balatonparton található, de minden szempontból fontos. Így ha arra jár, akkor a Deák téren találkozhat óriáskivetítővel, amelyen követni tudja majd az eseményeket.

Balatonföldvár

Balatonföldváron a Pub-Lik bisztróban lesz lehetőség a meccsek megtekintésére.

Siófok

Siófokon óriáskivetítő előtt izgulhatja majd végig a foci legnagyobb ünnepét. Itt egyébként különböző sportolási lehetőségek és beszélgetések is lesznek, ahol szakemberek fogják elmondani a véleményüket a meccsekről.

A cikk természetesen frissülni fog, ha újabb helyszínek bukkannak fel, ahol élőben tudja követni a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság eseményeit. De ha ön tud olyan helyről, ahol biztosan lehet szurkolni, okvetlenül írjon nekünk levelet!